• Warde projekt - Fotó: Fotó: Dor Kedmi, HQ Architects©
  •  KloofRoad House Johannesburgban, Dél-Afrikában Fotó: David Ross and Barend Roberts
  • Padthai wokbar
  • Jacht belsőépítészeti tervei: Myd-II. Belsőépítészeti Iroda

Képes adatbázis kereső

Összesen 372 darab találat

Panorámás otthon Budán, pesti luxus, belvárosi otthon – két külön lakrésszel, exkluzív lakás teljesen felújítva, Andrássy úti kényelem.

MEGJELENT és már MEGRENDELHETŐ a BOOK OF DESIGN, a design könyve, amely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből mutat be válogatást 412 oldalon, 755 látványos fotóval illusztrálva.

Vass László célja, hogy cipőivel és műtárgy kollekciójával is kitűnjön a többiek közül, majdnem fél évszázad után is új utakat keres, mindkét tevékenységét igazi szenvedéllyel és nagy szeretettel végzi.

A Lima Ssg magyar építészei ezúttal egy hexagonális elemekből építkező különleges fasion shop koncepciójával nyűgözték le az arab megrendelőket.

Hatalmas méretű, a járókelőkkel együtt mozgó virágokkal keltették új életre a jeruzsálemi Wallero teret a HQ Architects építészei.

Az indiai Wada városához közeli dombvidéken, mezőgazdasági területek közepén található egy különleges villa, amit tervezői, az iSTUDIO architecture építészei Brick House („téglaház”) névre kereszteltek.

Képes adatbázis ajánló

Haraszthy- Vallejo Pincészet

Haraszthy- Vallejo Pincészet

Forrás: 
SCHÜLLER TSA Építésziroda Kft