Építészet-belsőépítészet

Zala megye erdőségekkel borított, dombos táján, Lentiben terveztek egy otthonosan elegáns szállodát a meglévő gyógyfürdő mellé Medveczky Kazimir és Gothárd Erzsébet belsőépítészek. A bútorokat a Desidea szállította.

Letisztult anyagok, egyszerű színválasztás mellett érvényesül igazán a forma és funkció – vallja az Artgroup Építész Stúdió vezetőtervezője, Tóth Zoltán.

Izgalmas ellentétpárokra és a két tömeg kiegyensúlyozott kontrasztjára épül Földes László és Sónicz Péter közös projektje, a „Fekete-fehér ház”, mely egyszerre meghitt, és modern családi otthon Budaörsön.

Panorámás otthon Budán, pesti luxus, belvárosi otthon – két külön lakrésszel, exkluzív lakás teljesen felújítva, Andrássy úti kényelem.

A kreatív, 1620 négyzetméteres otthont a Mork Ulnes Architects építésziroda csapata fejezte be, ahol a szűkös költségvetés és a rendezési követelmények miatt mindez nem volt éppen egyszerű feladat…

A 255 méter magas Fusion Towerben földalatti parkoló, bevásárlóközpont, irodák, szálloda és lakások kapnak helyet.

A Landmark Építészeti Iroda Vietnámban egy fiatal család számára tervezte meg ezt a szellős, napfényes otthont – melynek érdekessége az eltérő gyökerű kultúrák találkozása: a férj Észak-Vietnámból, a feleség pedig Délnyugat-Vietnámból hozta a gyökereket...

A Tasting Szalon multifunkciós tere az optimális megvilágítással – Rio Lámpastúdió - kiváló helyszín a bor- és pezsgőkészítés hagyományait képviselő és felelevenítő Kreinbacher finom nedűinek megkóstolásához, valamint a jó hangulatú kereskedelmi tárgyalásokhoz.

Herzog & de Meuron tervezte meg a panorámás épületet Németországban, melynek legfőbb különlegessége a 37 méterrel a talajszint fölé magasodó kilátó…

Mark Catchlove, a Herman Miller tudásalapú és kutatási központjának, az igazgatója, az Europa Design vadonatúj központjában ismertette az irodai munkavégzés jelenét és jövőjét bemutató Living Office koncepciót.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

SPAR csemegepult

SPAR csemegepult MOM Park (Budapest)