Események

A FISE (Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület) galériájában január 10-től látható a tavalyi évben felvett szilikát és textilművész tagok bemutatkozó kiállítása.

Egy extrém budapesti program a hideg napokra: szauna lenyűgöző kilátással.

Vásárolj karácsonyi ajándékot a fa alá úgy, hogy közben 100%-ban támogatsz egy állatotthont! Az aukció december 11-ig tart.

December 6. és 23. között látható a FISE Galériában Lenzsér-Mezei Kata építész, ötvösművész első önálló ékszerkiállítása.

Idén is február 28. a nevezési határidő a világ legnagyobb zsűrizett design versenyére! Az A’Design Award & Competition évente, nemzetközi szinten kerül megrendezésre, a kreatív területek széles skáláján adnak át díjakat.

MEGJELENT és már MEGRENDELHETŐ a BOOK OF DESIGN, a design könyve, amely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből mutat be válogatást 412 oldalon, 755 látványos fotóval illusztrálva.

Látogass el november 20-án a WAMP-ra a Millenárison, hogy idejében elkezdhesd a legkülönlegesebb ajándékok összegyűjtését a fa alá.

 

Az Etyeki Kúria értékei között jelen van a múlt és a hagyományok tisztelete, emellett azonban mind a kultúra, mind pedig a technika területén keresi a kihívásokat, az újszerű megoldásokat. 

Lakos Gergely eredetileg marketing menedzserként végzett, de külföldi útjai során közelebbről is megismerkedett a különös gasztronómiai irányzattal, és rövidesen el is indította vállalkozását PearlShots néven, mely egy igen exkluzív szolgáltatás köré épül…

Budapesten is hódít a „Party like Gatsby” nemzetközi rendezvény sorozat. Az 1920 évek őrületét, a varázslat, a titkok és az izgalmak hármasát hozza el november 5-én a Symbolba.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

nappali

nappali

Forrás: 
Alex Turco