A’Design nevezési felhívás

Szerző: 
Forrás: 
A’Design Award & Competition
2017.02.21.
A’Design Award & Competition

Idén is február 28. a nevezési határidő a világ legnagyobb zsűrizett design versenyére! Az A’Design Award & Competition évente, nemzetközi szinten kerül megrendezésre, a kreatív területek széles skáláján adnak át díjakat.

Az A’Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’Design díj által, amellyel a díjazott munkákat ünneplik.

A’Design Award & Competition

Az A’Design díj meghozza a nyertes dizájnerek számára az áhított elismerést. Ez a  díj magában foglalja, de nem kizárólagosan, a következőket: nemzetközi dizájn-bizonyítvány fémkeretbe foglalva, meghívó egy exkluzív gálaestre Olaszországba, a díjazott munkák hagyományos és virtuális kiállítása, a díjazott munkák A2 formátumú plakátja, a legjobb munkák publikálása a nyomtatott évkönyvben, különleges 3D-s fémtrófea fekete luxusdobozban, a projekt több mint 20 nyelvre történő lefordítása a nemzetközi publikum tényleges elérése érdekében, egy exkluzív interjú a győztessel, a sajtóközlemények elkészítése és terjesztése, engedély az  A`Design Award Winner logo használatára, a díjazott munkák ajánlása több ezer más kiadvány irányába, megjelenés a médiában a médiapartnerek támogatásával, felvétel a Világ Dizájn Ranglistájára, valamint hozzáférés további marketing és PR eszközökhöz.

Nevezze be a munkáit az A’Design versenyre!

Kedvcsinálóképp íme néhány a korábbi évek magyar díjazottjainak munkái közül:

Deepe asztali dekoráció, malacpersely - tervező: Lima Design (Madosfalvi Zoltán, Ördög Alíz) - Fotó: Madosfalvi Zoltán, 2012
The Shuttle Coffee Table - tervező: Lacfi András - Fotó: Barbay Csaba, 2015
DESKA Board - tervező: Tölgyesy Csaba - Fotó: Tölgyesy Csaba
KALÁKA bútor kollekció - tervező Hidegszoba studio (Tillinger Adrienn, Török Alíz, Szabó Nelli)) - Fotó: Török Alíz, KALÁKA, 2014
Noah csap - tervező: Szalai Bálint - Fotó: Szalai Bálint, 2014
Relax kávés készlet - tervező: Pakozdi Rebeka - Fotó: Besenczi Richard, Relax, 2013
Vinylize szemüveg kollekció - tervező: Zachary Milaskey - Fotó: Vinylize

 

Balogh Adrienn Beáta belsőépítész, enteriőrtervező munkája az a Budapest belvárosában nemrég megnyílt H2O Budapest iroda, amelynek formája két fő irányvonalat ötvöz: a meeting studio és az open-office koncepciójáét.

Gáspár Bonta belsőépítész, designer rögtön meglátta a szépséget a budai ingatlanban, a feladat az volt, hogy mindezt fel is tárja a történelem rétegei alól. A végeredmény egy barátságos hangulatú, modern otthon lett.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A jövő építészete nem uralja a természetet, hanem alárendeli magát neki, így kihasználva az előnyeit: a fenntartható építészet integrálódik a természetes környezetbe és kiegyensúlyozott kölcsönhatásban él vele.  

Képes adatbázis ajánló