Mobil Szauna a Duna-parton

Szerző: 
Forrás: 
Valyo - Város és folyó Egyesület
2017.01.08.
Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A hat személyes fatüzelésű szaunát, ami egy kisbuszban van berendezve, 2013 óta minden télen a Valyo - Város és folyó Egyesület állítja fel Budapest különböző helyszínein. Idén a Duna-partra esett a választásuk a Batthyány térnél, ahonnét csodás kilátás tárul elénk a Parlamentre, a Lánchídra és a Margit-hídra.

Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A buszban van öltöző és zuhany is, a vendégeknek csupán papuccsal, fürdőruhával és törülközővel kell készülniük.

Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A Mobil Szauna február 19-ig üzemel. Időpontot a Valyo Egyesület weboldalán foglalhatunk, a jegyvásárlással pedig a Duna-part fejlődésért dolgozó társadalmi szervezetet támogatjuk.

 

„Valamikor a 90-es évek végén egy testvérpár, két fiatal, vidéki suhanc – Zoltán és Péter - édesanyjukat követve, mertek nagyot álmodni. Annak reményében, hogy a hazai lakástextilpiacon minőséget képviselve, a legnagyobb márkákat hozva új utat kövessenek… 

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Sikeres lakberendező, designerként szerzett ismertséget majd különleges ételreceptjei, a zsidó konyha, cukrászat étvágygerjesztő képei járták be az internetet, most megrendítő erejű első regénye után, októberben jelenik meg második kötete, és immár a harmadik regényén dolgozik.

A mosoly c. dalra több, mint 5 millió néző volt kiváncsi a YouTube-n. A zenekar három tagjával: Sárival, Kamával és Kristóffal egy kávé mellett beszélgettünk.

Képes adatbázis ajánló

Családi ház- tervező: Lima Design

Családi ház- tervező: Lima Design

Forrás: 
Lima Design