Orchideák a lakásban – tavaszi kiállítás a Vajdahunyadvárban

Szerző: 
Forrás: 
Magyar Orchidea Társaság
2017.03.08.
Tavaszi orchidea kiállítás - Fotó: Husz Nikolett

A Magyar Orchidea Társaság évről évre megrendezésre kerülő tavaszi kiállításának idei témáját az orchideák otthoni gondozása adja.

2017. március 9-12.

Az orchideák az elmúlt néhány évben az egyik legnépszerűbb szobanövénnyé váltak és ma már mindenkinek van, vagy volt már egy-két cserép orchideája az ablakpárkányon. Tartásuk egyszerű, könnyen és hosszú ideig virágoznak, a virágaik színesek, látványosak, ennek köszönhetik népszerűségüket.

Az orchideák otthoni gondozása nem nehéz ugyan, de nem is annyira könnyű, mint egy átlagos szobanövényé. A Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításán a látogatók megismerkedhetnek azokkal az orchideákkal, melyeket könnyen lehet lakásban tartani, és választ kaphatnak e gyönyörű növények tartásával kapcsolatos összes kérdésükre.

A kiállításon a látogatókat a bel- és külföldi kereskedők virágzó orchideák hatalmas választékával várják.

Nyitva tartás a kiállítás minden napján:10 és 18 óra között.

A belépőjegyek ára idén is levásárolható az Oázis Kertészetekben!

További információ: www.orchideakiallitas.hu

Balogh Adrienn Beáta belsőépítész, enteriőrtervező munkája az a Budapest belvárosában nemrég megnyílt H2O Budapest iroda, amelynek formája két fő irányvonalat ötvöz: a meeting studio és az open-office koncepciójáét.

Gáspár Bonta belsőépítész, designer rögtön meglátta a szépséget a budai ingatlanban, a feladat az volt, hogy mindezt fel is tárja a történelem rétegei alól. A végeredmény egy barátságos hangulatú, modern otthon lett.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A jövő építészete nem uralja a természetet, hanem alárendeli magát neki, így kihasználva az előnyeit: a fenntartható építészet integrálódik a természetes környezetbe és kiegyensúlyozott kölcsönhatásban él vele.  

Képes adatbázis ajánló

lounge club

lounge club

Forrás: 
Alex Turco