Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban

Szerző: 
Forrás: 
Wild Flower Bar
2017.03.30.
Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

Március 30. és április 1. között brutális mennyiségű, makói földben termett, meseszínű tulipánnal árasztják el három napig a Wild Flower Bar-t.

A tulipán piacon a látogatók megismerkedhetnek hazánk legkülönlegesebb tulipánjait termelő farmerjával, aki jelenleg több mint 110 fajta virágcsodával foglalkozik. A Karol and Blase-től Kardos Alíz mesél majd arról, hogy milyen az élet egy tulipánfarmon, hogy mi történik a virághagymákkal, vagy akár arról, hogy hány nap alatt lesz tulipán egy hagymából.

Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

A farm-to-vase gondolat jegyében most közvetlenül a termelőtől kerülhetnek a vázádba ezek a szupertartós hazai tulipánok: 10 és 20 szálas csokrokban. Akinek pedig még nem lenne vázája, a szervezők azzal is készülnek.

Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni
Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

Időpont:

2017. március 30. - 31., csüt - péntek, 10.00 – 20.00.
2017. április 1. szombat. 10.00 - 17.00

Helyszín:
Wild Flower Bar, Budapest, 5. ker., Vitkovics Mihály utca 3.

 

Balogh Adrienn Beáta belsőépítész, enteriőrtervező munkája az a Budapest belvárosában nemrég megnyílt H2O Budapest iroda, amelynek formája két fő irányvonalat ötvöz: a meeting studio és az open-office koncepciójáét.

Gáspár Bonta belsőépítész, designer rögtön meglátta a szépséget a budai ingatlanban, a feladat az volt, hogy mindezt fel is tárja a történelem rétegei alól. A végeredmény egy barátságos hangulatú, modern otthon lett.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A jövő építészete nem uralja a természetet, hanem alárendeli magát neki, így kihasználva az előnyeit: a fenntartható építészet integrálódik a természetes környezetbe és kiegyensúlyozott kölcsönhatásban él vele.  

Képes adatbázis ajánló