Iparművészet-design

A modern, letisztult design egy szép térben úgy valósítható meg igazán, ha a tárolásra, a rendszerezésre külön figyelmet fordítunk. Szerencsére felismerték ezt a gyártók is, amelyek egyre inkább átlátható, kész konyharendszerekkel hoznak könnyebbséget mindennapjainkba.

Limitált példányszámú papírtermék kollekciót mutat be az ideiglenes tetoválásairól ismert TATZ márka: a Paperworks brand kollekciójában különleges kézzel készített szitanyomott füzeteket, naplókat és jegyzettömböket találunk.

A “The Cappellini Method. A Performing Dream.” című könyvét Giulio Cappellini személyesen mutatta be az érdeklődőknek október 1-én a Haworth Budapest Showroomban.

Az Iparművészeti Múzeumba érkezett a magyar származású, világhírű építész és bútortervező egyedi tárgyalóasztala, mely a művész saját New York-i irodájának berendezését képezte. A 2016. december 8-án megnyíló kiállítás számos izgalmas alkotást és programot tartalmaz…

Látványos, ünnepi kiállítást láthatunk 2016. november 26-tól 2017. január 8-ig a Nagytétényi Kastély bútorkiállításának termeiben. A képző-és iparművészek keze által tervezett, egyedi díszítésű karácsonyfák mellett gazdag ünnepi programsorozattal várják a látogatókat…

Számtalan szép és dekoratív inspirációval találkozhatnak ma már azok is, akik úgy döntenek – gazdasági vagy környezettudatos megfontolásból – hogy nem szeretnének sem élő, sem pedig műfenyőt felállítani. Aki szíve szerint elkerülné a karácsonyi giccsözönt, azonban a karácsonyfa imitációjára mégis szüksége van a lelkének, megteremtheti azt egészen letisztult, kreatív módokon is – egyéni ízlése és pénztárcája szerint…

Panyi Zsuzsit elsősorban ékszereiről ismerjük, azonban márkája, a panyizsuzsi rendszeresen jelentkezik limitált kiadású design tárgyakkal is. Az ünnepi kollekció idén az apró DOTS karácsonyfákkal bővült.

Nemcsak az ünnepeket, hanem akár az év minden napját ünnepivé varázsolhatjuk ízléses, modern lakáskiegészítőkkel, melyeket ügyesen összeválogatva szép egységet teremthetünk a terekben. Alábbi összeállításunkat a szögletes, geometrikus formák jegyében készítettük…

A DesignEuropa-díjak átadására idén először került sor. Két kitűnő formatervet jutalmaztak a Milánóban november 30-án megrendezett ünnepségen.

Lepd meg szeretteidet egyedi design tárgyakkal, kézműves termékekkel! A Paloma alkotóinak kínálatából gyűjtöttünk össze néhány különleges ajándékötletet.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Családi ház- tervező: Lima Design

Családi ház- tervező: Lima Design

Forrás: 
Lima Design