Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól

Szerző: 
Forrás: 
panyizsuzsi
2016.12.20.
Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

Panyi Zsuzsit elsősorban ékszereiről ismerjük, azonban márkája, a panyizsuzsi rendszeresen jelentkezik limitált kiadású design tárgyakkal is. Az ünnepi kollekció idén az apró DOTS karácsonyfákkal bővült.

A panyizsuzsi DOTS karácsonyfadíszek azoknak a régi üveg díszeknek a szellemiségét viszik tovább, amelyeket minden karácsony után selyempapírba csomagolunk és minden karácsonyfa díszítéskor áhítattal bontunk ki. Csodáljuk szépségét, csillogását, szeretjük a történetét. Ugyanakkor a panyizsuzsi karácsonyfadíszek nemes vonalvezetésűek, megjelenítik a márkára jellemző színeket és formákat. 

Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

A karácsonynak minden pillanatát szeretem, de a legkedvesebb momentuma a családi karácsonyfa díszítés. Mindenképpen olyan karácsonyfadíszt akartam tervezni, amelyben visszaköszön a márkámra jellemző stílus, emlékezetes, nagyon szerethető és ugyanúgy ragyog a karácsonyfán, mint a gyertyaláng. – mondta el Zsuzsi a karácsonyfadíszekről. 

Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

Panyi Zsuzsi 2007-ben készítette az első ékszereit. A hobbiból hamarosan vállalkozás lett és megalapította saját márkáját, a panyizsuzsit is. Üvegékszereire jellemző a nagyvonalú színhasználat és a letisztult, ugyanakkor nőies formavilág. Gyakran párosítja az üveget nemesfémekkel és 2013 óta az ékszerekhez használt fém alapok is saját tervei alapján készülnek (ezüst, arany és rózsa arany színben).

Balogh Adrienn Beáta belsőépítész, enteriőrtervező munkája az a Budapest belvárosában nemrég megnyílt H2O Budapest iroda, amelynek formája két fő irányvonalat ötvöz: a meeting studio és az open-office koncepciójáét.

Gáspár Bonta belsőépítész, designer rögtön meglátta a szépséget a budai ingatlanban, a feladat az volt, hogy mindezt fel is tárja a történelem rétegei alól. A végeredmény egy barátságos hangulatú, modern otthon lett.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A jövő építészete nem uralja a természetet, hanem alárendeli magát neki, így kihasználva az előnyeit: a fenntartható építészet integrálódik a természetes környezetbe és kiegyensúlyozott kölcsönhatásban él vele.  

Képes adatbázis ajánló

Trenkwalder tárgyaló

Trenkwalder tárgyaló

Forrás: 
Archimon Építész Stúdió