Limitált papírtermék kollekció a TATZ-tól

Szerző: 
2017.01.14.
PAPERWORKS by TATZ

Limitált példányszámú papírtermék kollekciót mutat be az ideiglenes tetoválásairól ismert TATZ márka: a Paperworks brand kollekciójában különleges kézzel készített szitanyomott füzeteket, naplókat és jegyzettömböket találunk.

A Paperworks első papírtermék kollekciója a letisztult minimalizmus és a tradicionális mexikói “otomi” mintavilág megidézésének kettőségén alapul. A geometrikus alapformák és a stilizált állatmotívumok egyaránt gazdag szimbólumrendszerrel bírnak. A szimbolikus jelleg, az ellentétek egyensúlya és az egységes, következetes anyaghasználat teremti meg a kollekció karakterét. A természetesség és a minimalizmus a színekben és a kiválasztott anyagokban is fellelhető: a füzetek natúr barna kraft kartonból készült borítóin egy szín nyomással jelennek meg a különféle grafikai elemek.

PAPERWORKS by TATZ

A Paperworks első, limitált kollekciójában kétféle spirálfüzet, négyféle irkafüzet és kétféle jegyzettömb található. A füzetek elkészítésésnek minden apró fázisa – a borítók szitázása és a hátoldal aranyprégelt Paperworks logója, a kötészet, vagy akár csak a sarkak lekerekítése – kézi munkával és gondos odafigyeléssel készült.

PAPERWORKS by TATZ
PAPERWORKS by TATZ

 

Balogh Adrienn Beáta belsőépítész, enteriőrtervező munkája az a Budapest belvárosában nemrég megnyílt H2O Budapest iroda, amelynek formája két fő irányvonalat ötvöz: a meeting studio és az open-office koncepciójáét.

Gáspár Bonta belsőépítész, designer rögtön meglátta a szépséget a budai ingatlanban, a feladat az volt, hogy mindezt fel is tárja a történelem rétegei alól. A végeredmény egy barátságos hangulatú, modern otthon lett.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A jövő építészete nem uralja a természetet, hanem alárendeli magát neki, így kihasználva az előnyeit: a fenntartható építészet integrálódik a természetes környezetbe és kiegyensúlyozott kölcsönhatásban él vele.  

Képes adatbázis ajánló

Faraone ékszerüzlet, Milánó, 2010

Faraone ékszerüzlet, Milánó, 2010