Ékszerdoboz

Nem tehetek róla, egyszerűen beleszerettem a Brigitta Barczi Jewellery csodaszép ékszereibe. Az egész azzal a fülbevalóval kezdődött, amit az egyik diákomon láttam meg. Köszi Kinga, a helyzet menthetetlen. 

Katona Barbara különleges, szokatlan és sok meglepetést tartogató kortárs designékszereivel bővült a Konsanszky divatmárka. 

Amerikai tudósok ékszermárkát hoztak létre azzal a céllal, hogy terjesszék a tudományba vetett hitüket. Az ékszerkollekció darabjait a tudomány apró csodái inspitálták.

Koós Lili ékszertervező és gyémántszakértő kedvenc stílusát, az art deco-t mutatja be a kor ékszerdivatján keresztül.

A kortárs ékszer valahogy mintha még mindig mostohatestvér lenne a hazai képző- és iparművészeti ágak között, legalábbis a közönség általi ismertségét és főként elismertségét illetően – egyetlen név az, amely az ismeretlenség homályából a laikus közönség számára is hívószóként bevillan: Péter Vladimiré.

Kármán Orsi, a Karman Jewelry tervezője ezúttal "éles váltásban" van. Az Edge kollekció elnevezése is erre utal: az eddig megszokott finom, kacskaringós formák helyett ezúttal a hetvenes évek éles geometriái uralják a kollekciót. Egyenesen vadító!

Koós Lili – LIKO - ékszertervező Rost Andreának készített, 18 karátos sárgaaranyból és drágakövekből alkotott kollekciója kihangsúlyozza a nőiességet, kiemeli a klasszikus női szépséget.

Koós Lili high end ékszerei – Liko márkanév alatt - hagyományos ötvöstechnikával, nemesfémekből, drágakövekből készülnek, ragyogásukkal a belső szépség kifejezésének eszközei.

 
Bori Biankával, a BORIBIANKA Jewels design ékszermárka tervezőjével beszélgettünk márkáról, az alkalmazott technikákról és Bianka jövőbeli terveiről.   

A japán design márka, a nendo bájos kollekcióval rukkolt elő a kisállatok és  gyöngyök kedvelőinek.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Poisonist pénztárca

Poisonist pénztárca

Forrás: 
Poisonist