A tudomány ékszerekben

Szerző: 
2016.09.08.
Sommersault 18:24 - A tudomány inspirálta ékszerkollekció

Amerikai tudósok ékszermárkát hoztak létre azzal a céllal, hogy terjesszék a tudományba vetett hitüket. Az ékszerkollekció darabjait a tudomány apró csodái inspitálták.

A Sommersault 18:24 ékszermárka kollekciója olyan gyűrűkből, nyakláncokból, medálokból és mandzsettgombokból áll, amelyeket a DNS, az idegszálak, a hormonok, a mikroszkópok, vagy éppen a szívdobbanás inspiráltak. A kollekció minden darabja három anyagból (és ezáltal színben) érhető el: arany, ezüst és réz.

Dopamin gyűrű
Neuron medál
Szívdobogás nyaklánc
Oxytocin nyaklánc

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy