Ezüst kollekcióval újult meg a Vadjutka márka

2017.03.08.
Vadjutka ezüstékszerei

A Vadjutka márka az utóbbi hónapokban új ezüstékszerekkel bővült.

Vadjutka - Wild Judit

Wild Judit,- akitől eddig a  Vadjutka ékszerekként bohém színes divatékszereket ismerhettünk meg – letisztult formavilágú, de ugyanakkor kísérletező, játékos ékszerstílussal egészítette ki a már meglévő kollekciót. Az új vonal hangsúlyozza az ezüstöt mint anyagot, egyidejűleg idézi a megszokott „Vadjutkás” világot. Judit számára az ékszerek érzelmi, sőt akár spirituális üzenete legalább annyira fontos mint a design.

Az ékszerek történeteket mesélnek, ezzel érzelmeket ébresztenek. Az ezüst remekül hordozza a jelentéseket, harmonikusan jeleníti meg az akár ősi, vallási motívumokat. Ugyanakkor az ezüst ékszerek nem szakadnak el a Vadjutka stílustól, hovatovább letisztult formavilágukkal, minőségi anyagaikkal azt tovább hangsúlyozzák.  A Vadjutka márka eddig is figyelt arra, hogy a hagyományos ékszer funkciókon kívül újszerű megoldásokat adjon a vásárlóinak,- pl. az alternatív kokárdák -, a Vadjutka ezüst kollekció üdítő kivételként a férfiaknak is kínál izgalmas darabokat.

Elérhetőségek:

* * * *
web: http://vadjutka.hu
shop: http://vadjutka.hu/shop
silver works: http://vadjutka.etsy.com
facebook: http://www.facebook.com/vadjutka.design

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Képes adatbázis ajánló

Porsche Design napszemüveg, 1995

Porsche Design napszemüveg, 1995

Forrás: 
Porsche Design