Új szerelem: Birigitta Barczi Jewellery

Brigitta Barczi Jewellery

Nem tehetek róla, egyszerűen beleszerettem a Brigitta Barczi Jewellery csodaszép ékszereibe. Az egész azzal a fülbevalóval kezdődött, amit az egyik diákomon láttam meg. Köszi Kinga, a helyzet menthetetlen. 

Bárczi Brigitta 2014-ben alapította a nevét viselő márkát. Ékszerei feltűnőek, színesek, néha bohók, eklektikusak. Az egy-egy darabon belüli ellentétekből - ami általában a színek és különböző anyagok kombinációjában mutatkozik meg - válik egy ékszer egésszé, különlegessé. Fő alapanyag a fonal és a fém, amely általában sárgaréz. Ezeket valódi ásványokkal és féldrágakövekkel társítja a tervező, de szívesen használ még natúr fa gyöngyöket, melyek tökéletes kontrasztot adnak a fényes színes ásványok és fémek mellett. A hamarosan megjelenő 2017 Tavasz/Nyár kollekcióban marad az eddig megszokott stílus, és a látványos statement darabok. Még nagyobb hangsúlyt kap a fém, az egyedi kézzel készült fém alkatrészek, foglalt kövek, jönnek a 100%-ban kézzel készült gyűrűk, karperecek.

 

Brigitta Barczi Jewellery

A bojtok, a rojtok, az eklektikus anyaghasználat, a különleges részletek összessége miatt szerettünk bele ezekbe az apróságokba. Fantasztikus kiegészítői lehetnek akár egy egyszerű szettnek is, még ezekben a borongós, szürke téi napokban is, sőt. Az ár-érték arányban is szuper ékszerek nem csak öltöztetnek, de valódi statement darabként önkifejezésünk apró, játékos eszközei is lehetnek. 

Brigitta Barczi Jewellery
Brigitta Barczi Jewellery

Kinga, új ékszerszerelmem előidézője és az ő Brigitta Barczi Jewellery fülbevalója itt látható:

According to Koko (Kinga és az ő Brigitta Barzi fülbevalója)

http://www.accordingtokoko.com/search?q=brigitta

 

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Katona Barbara különleges, szokatlan és sok meglepetést tartogató kortárs designékszereivel bővült a Konsanszky divatmárka. 

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

A svéd márkaóriás, a H&M már több kampánnyal is előrukkolt, amely a fenntartható jövő s a környezettudatosság kérdéseinek fontosságát hirdetik. Ezúttal olyan kollekciót dobnak piacra amely az óceánokból összegyűjtött műanyagszemét újrahasznosításával készült.

Képes adatbázis ajánló