10 éves a Mod'Art divatiskola

10 éves a Mod'Art - Fotó: Villányi Orsolya

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Mod'Art International Hungary divatiskola. Ez alkalomból egy különleges divatbemutatóval készül az iskola vezetősége és diákjai.

A francia szemlélet szerint működő divatiskola, a Mod'Art International Hungary idén ünnepli tizedik születésnapját. Számos sikeres magyar tervező szerezte itt diplomáját, és még több izgalmas kreáció született a Mod'Art-ban az elmúlt évtized során. Az iskola ezúttal a szokásos nagy éves júniusi diplomabemutatóján túl egy különleges divatbemutatóval készül.

November 23-án az érdeklődők egy válogatást láthatnak a legjobb hallgatói munkákból, valamint azoknak a márkáknak a kollekcióiból, amelyek tervezői a Mod'Artban végeztek. A rendhagyó divatbemutató november 23-án lesz a Francia Intézetben este 18, illetve 20 órakor. Az esemény regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a dalmaatmodart.hu címen lehet, a levélben meg kell jelölni, hogy a 18, vagy a 20 órás showra szól-e a helyfoglalás.

 

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Képes adatbázis ajánló

Gottex fürdőruha

Gottex fürdőruha