WAMP – a kedvenc karácsonyi vásárod első vasárnapja

Folenta - Fotó: WAMP

Az idén 10 éves WAMP történetében már hagyomány, hogy decemberben a WAMP három karácsonyi vásárral készül.  2016-ban december 4-én, 11-én és 18-án több mint 200 tervezővel a Millenáris B csarnokában várunk mindenkit, aki karácsonyra igazán egyedi és különleges ajándékokkal szeretné meglepni a szeretteit.

A karácsonyi vásárainkon vendégünk lesz a Lucky Shepherd Designer Store csapata.  A budai designboltot Juhász Dóra és Szerencsés Gabó tervezők alapították közel egy éve a Batthyány tér közelében. A boltban kizárólag magas minőségű márkák képviseltetik magukat, amelyeknek egy részét a korábbi vásárokról már ismerheti a WAMP közönsége.

Gabo Szerencses - Fotó: WAMP

A két alapító ruha- és táskakollekcióin kívül találkozhattok még a Camou és a Lazlo márkák egyedi mintázatú és szabású öltözékeivel, a Fanni's Jewelry gyönyörű ezüst ékszereivel vagy a Folenta változatos színekben kapható zsinór nyakékeivel.

Juhász Dóra - Fotó: WAMP

Külföldi turisták és helyiek számára egyaránt érdekes lehet Szabó Zsófi grafikusművész dizájn kiskönyv sorozata a Kis Hungarikumhatározók, amely a helyiek szemszögéből mutatja be Magyarország kulturális jellegzetességeit és a nevezetes hungarikumokat kortárs, fiatal írók tolmácsolásában.  A sorozat idén további címekkel Konyha-, Puszta-, és Találmányhatározóval  bővült, melyek angolul, németül és japánul is megjelennek. 

A karácsonyi sütés főzést könnyítik meg a Csipet Kiadó tartalmában és megjelenésében is színvonalas szakácskönyvei. A kenyér és tésztakülönlegességektől kezdve a hagyományos rétesig rengeteg receptötletet találunk, amellyel új színt vihetünk a tradicionális karácsonyi menübe.

Az első karácsonyi vásárunkon hatalmas lesz a választék, egyedi, kis szériás ruhakollekcióik, ékszerek, magas minőségű kiegészítők, ötletes lakberendezési tárgyak, gyerekeknek szóló termékek és különleges gasztrómárkák várják látogatóinkat.

Fanni's Jewelry - Fotó: WAMP

Belépés: 500 Ft, amely levásárolható a WAMP vásárokon 2017. március 31-ig. 

2016. december 4. 
Nyitva tartás: 10 - 18h
Millenáris B csarnok
A belépés 500 Ft, amely levásárolható

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy