Portugál hangulat a Sieger kollekcióján

Sieger / Estrela

A német Sieger márka férfi és női kollekciói egyaránt minta-és színgazdagságukról ismertek. Ezúttal Portugália inspirálta a következő szezon mintavilágát.

A Sieger azon férfiak kedvence, akik nem félnek egy határozott színnel és mintával feldobni öltözködésüket. A monokróm divat mellett jelen vannak azok a trendek is, amelyek a férfiak egyszerű, esetleg egyszínű öltözékén egyik-másik kiegészítőre csempésznek tekintetet vonzó mintákat és színeket. Legyen szó a nadrág alól kivillanó zokniról, nyakkendőről, esetleg díszzsebkendőről, a Siegernél biztosan megtaláljuk.

Sieger / Estrela

Az Estrela elnevezésű kollekció Portugália gazdag kultúrájából inspirálódott. Jellemzőek az építészeti ihletésű minták, amelyek a portugál csempék és mozaikok világát idézik, de emellet az ornamentikus design és az óceán hangulata is megtalálható.

Sieger / Estrela

A tenger világának hangulatát a kollekcióban a kék és a türkiz színek túlsúlya adja. 

Sieger / Estrela
Sieger / Estrela
Sieger / Estrela

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Képes adatbázis ajánló

Estélyi ruha kollekció

Estélyi ruha kollekció

Forrás: 
Daalarna