Női divat

 

A Touchpoint egy Helsinkiben működő vállalkozás, mely a fenntarthatóság jegyében készít vállalatoknak munkaruhákat, kiegészítőket és céges ajándékokat.

Az amerikai márka egy olyan "smart" utazótáskaszettel állt elő, amely minden csomagolási problémát megold.

Hazánkban egy zártkörű bemutatón jelent meg az új üdvöske, a L.O.V. Cosmetics sminktermékeke, melynek prémium kategóriás anyagminősége mellé jól eltalált, fiatalos design párosul…

Az ünnepek előtti utolsó nagy hajrában talán arra is időnk jut, hogy bepánikoljunk, újfent nincs egy árva göncünk sem (örök rejtély), amit felvehetnénk a piros betűs ünnepekre.

 

Kortárs design, minőség, letisztultság, városi nomádok és egy plusz csavar- talán ezekkel a hívószavakkal lehet leírni a MÜSKINN táskák izgalmas karakterét, tervezőinek és viselőinek jellemét.

Már a tizenötödik szezonja láthatjuk Victoria Beckham hordható, és átgondolt ruhakoncepcióit a New York Fashion Weeken. A 2016-os őszi/téli kollekciót - a tervezőnő elmondása szerint - saját, személyes fejlődése ihlette…

A Tisza cipő és Dori Tomcsanyi kollaborációjából született limitált szériás modellek az idei évben láttak napvilágot.

Hétfőn szinte bombaként robbant a hír az interneten: a svéd márkaóriás ezúttal Wes Anderson világhírű filmrendezővel kollaborált a karácsonyi kampányfilmük elkészítéséhez.

 

A MYSSYFARMI márkanevet viselő kötött sapkák egy finn faluban, nagymamák kézügyességével, gondosságával és természetes finn gyapjú felhasználásával készülnek el.

A 23 éves tehetség mintegy 80 induló közül aratott sikert ECOllecction szettjeivel a hatodik Gombold újra! Közép-Európa pályázat Mercedes Benz Fashion Week Central Europe záróeseményén. 

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Esküvői ruha 2014

Esküvői ruha 2014

Forrás: 
Daalarna