Női divat

A svéd márkaóriás, a H&M már több kampánnyal is előrukkolt, amely a fenntartható jövő s a környezettudatosság kérdéseinek fontosságát hirdetik. Ezúttal olyan kollekciót dobnak piacra amely az óceánokból összegyűjtött műanyagszemét újrahasznosításával készült.

Az Adidas és Stella McCartney első kollaborációja 2005-ben jött létre. Az angol tervezőnő és a német sportmárka azóta is rendületlenül dobja piacra a kollaborációból született kollekciókat.

Gyulai Natália, a NATI100%PUREIDEA márka tervezője ezúttal különleges Valentin-napi kapszulakollekcióval lepte meg vásárlóit.

Az utóbbi időben lépten-nyomon a fenntarthatóságról hallunk. Cikkek jelennek meg a téma fontosságáról, dokumentumfilmeket láthatunk a ruhaipari dolgozók kizsákmányoltságáról, adatokat olvasunk a környezetkárosító hatásáról. 

 

A Touchpoint egy Helsinkiben működő vállalkozás, mely a fenntarthatóság jegyében készít vállalatoknak munkaruhákat, kiegészítőket és céges ajándékokat.

Az amerikai márka egy olyan "smart" utazótáskaszettel állt elő, amely minden csomagolási problémát megold.

Hazánkban egy zártkörű bemutatón jelent meg az új üdvöske, a L.O.V. Cosmetics sminktermékeke, melynek prémium kategóriás anyagminősége mellé jól eltalált, fiatalos design párosul…

Az ünnepek előtti utolsó nagy hajrában talán arra is időnk jut, hogy bepánikoljunk, újfent nincs egy árva göncünk sem (örök rejtély), amit felvehetnénk a piros betűs ünnepekre.

 

Kortárs design, minőség, letisztultság, városi nomádok és egy plusz csavar- talán ezekkel a hívószavakkal lehet leírni a MÜSKINN táskák izgalmas karakterét, tervezőinek és viselőinek jellemét.

Már a tizenötödik szezonja láthatjuk Victoria Beckham hordható, és átgondolt ruhakoncepcióit a New York Fashion Weeken. A 2016-os őszi/téli kollekciót - a tervezőnő elmondása szerint - saját, személyes fejlődése ihlette…

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy