6az1-ben táska a Wool&Oaktól

Wool & Oak 6 az 1-ben táskaszett

Az amerikai márka egy olyan "smart" utazótáskaszettel állt elő, amely minden csomagolási problémát megold.

Az amerikai Wool & Oak márkát 2015-ben azzal a céllal hozta létre tulajdonosa, Johnathan Webster, hogy olyan kiváló táskákat kínáljon, amelyek design érzékenyeségük mellett a funkció elveit tartják szem előtt és kimagasló minőségük ellenére az áruk nem éri el a luxuskategóriát. Az úgynevezett "smart" utazótáska kollekcióját a Kickstarter oldal segítségével tudta megalkotni. Funkció és design tökéletes találkozásának eredményeképpen egy elképesztően sokoldalú, variálható utazótáska szett jött létre. A 6 az 1-ben táskát nem pusztán hat különböző táskává variálhatósága teszi különlegessgé. A hat táskának összesen 20 funkciója lehetséges, amelyet az alábbi videó mutat be.

Wool & Oak's Duffle Backpack

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Táska by Dora Abodi

Táska by Dora Abodi