Adidas by Stella McCartney

Adidas by Stella McCartney SS2017

Az Adidas és Stella McCartney első kollaborációja 2005-ben jött létre. Az angol tervezőnő és a német sportmárka azóta is rendületlenül dobja piacra a kollaborációból született kollekciókat.

Az Adidas by Stella Mccartney kollekciók azóta is töretlen sikernek örvendenek. Az immáron 17 éve létező márkavonal egy egyedülálló koncepció a női sportruházat területén. A saját márkával is rendelkező tervező sportöltözékeit az energia, a vibráló színek és a dinamizmus jellemzik. A legújabb, 2017 tavasz/nyári kollekció a modern női atléta számára készült. A kampányban Karlie Kloss, a versenyfutó Octavious Freeman, valamint Chelsey Korus, világhírű jógaoktató hirdetik a sport és a megfelelő sportöltözékek fontosságát.

Adidas by Stella McCartney SS2017

"A legújabb kampányban arra inspiráljuk a nőket, hogy lépjék túl saját határaikat. Ünnepelni akarjuk elképesztő erejüket és energiájukat, amit a dinamikus életstílusukban képviselnek. A kampányban szereplő három nő már bebizonyította, hogy ha valóban odateszed magad, elérheted a kitűzött célokat." - mondta a tervező, Stella McCartney.

Adidas by Stella McCartney SS2017

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Katona Barbara különleges, szokatlan és sok meglepetést tartogató kortárs designékszereivel bővült a Konsanszky divatmárka. 

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

A svéd márkaóriás, a H&M már több kampánnyal is előrukkolt, amely a fenntartható jövő s a környezettudatosság kérdéseinek fontosságát hirdetik. Ezúttal olyan kollekciót dobnak piacra amely az óceánokból összegyűjtött műanyagszemét újrahasznosításával készült.

Képes adatbázis ajánló