Chanel: virágba borult a kifutó

Chanel haute couture SS2015 finálé - Fotó: Chanel News

A nagy múltú divatház kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld szereti a felhajtást. A zseniális tervező ezúttal a szemünk láttára kinyíló mesés papírvirágok hadával varázsolta különlegessé a Chanel bemutatóját.

Monsieur Lagerfeld mindig készül valamilyen nagy dobással a bemutatóira. Még fel sem ocsúdtunk az egyikből, máris itt az új csoda. A francia divatház vezető tervezője és kreatív igazgatója ezúttal a virágokat használta legújabb, tavaszi-nyári haute couture kollekciójának fő elemeként. A kollekcióban vidám, fiatalos színek és bájos szabásvonalak jelennek meg a mindig belecsempészett hagyományos Chanel-elemek mellett.

Chanel haute couture SS2015 - Fotó: Chanel News

A virágok a show fő elemeként is szerepet kaptak. A bemutatót egy kertésznek öltözött fiú nyitotta meg, aki meglocsolta a tér közepén álló, akkor még hófehér papírdzsungelt. A show és a zene elindulásával egymás után nyíltak ki az előzőleg meglocsolt élénk színes papírvirágok a kifutó által közrefogott területen és a nézők mögött egyaránt. Csodás!

Spring-Summer 2015 Haute Couture CHANEL Show - Videó: Chanel

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

A tavasz lehelete, virágzó mező, napfényes sziget, lagúnák, óceánpart. 

Képes adatbázis ajánló

Táska by Dora Abodi

Táska by Dora Abodi