Megnyílt a COS Budapesten

Szerző: 
2015.12.06.
A COS üzlet az Andrássy úton

A svéd divatóriás, a H&M csoport almárkája, a COS néhány nappal ezelőtt megnyitotta első üzletét Budapesten, az Andrássy úton. 

A korábban csak külföldi útjainkon beszerezhető, időtálló darabok néhány napja már Budapesten is elérhetőek. A kimagasló minőségéről és letisztult formavilágáról ismert COS márka női, férfi, valamint gyermekruházatot mellett kiegészítőket is kínál.

COS

Egyszerű szabásvonalak, prémium minőségű anyagok, kifinomultság, gazdag színek és minimalista stílus jellemzi a márkát. Mindezt megtaláljuk a gyönyörű budapesti üzletben is, ahol a női-és férfi kollekciók egyaránt ellenállhatatlanul sorakoznak.

COS

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Katona Barbara különleges, szokatlan és sok meglepetést tartogató kortárs designékszereivel bővült a Konsanszky divatmárka. 

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

A svéd márkaóriás, a H&M már több kampánnyal is előrukkolt, amely a fenntartható jövő s a környezettudatosság kérdéseinek fontosságát hirdetik. Ezúttal olyan kollekciót dobnak piacra amely az óceánokból összegyűjtött műanyagszemét újrahasznosításával készült.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy