Portré

Jakócs Zsanett, az Inventino márka tervezője kifejezetten finom, elegáns, ugyanakkor kortárs ékszereivel a női szépséget és a különböző női aspektusokat fejezi ki, miközben elég bátor ahhoz, hogy saját érzéseit követve, olykor figyelmen kívül hagyja az éppen aktuális trendeket.

Cakó Kinga egyedi kollekciójának minden egyes részletét személyes inspirációk, hangulatok határozzák meg, miközben az izgalmas részletmegoldások mellett a hangsúlyt ezúttal is a kényelemre és a hordhatóságra helyezte.

Molnár Nini ismert modellből lett kiegészítő tervező, akinek egyedi szőrmetáskáiért már London is odavan! Rövid interjúnkban Ninivel divatról, inspirációkról, anyagokról és viseletről beszélgettünk… 

Szerelmese vagyok a finom, minőségi textíliáknak! – mesélte lelkesen magazinunknak Bódis Boglárka, az ELYSIAN divatmárka tervezője és tulajdonosa, aki az „ízig-vérig” Nő számára tervez meseszép, finom vonalú kollekciókat. 

A mindössze 25 éves, zseniális divatérzékkel megáldott divatújságíró, Csalár Bence a pályáját építi gőzerővel. Nemrég megnyerte a 11. Fashion Awards díját „blogger” kategóriában. 

Sándor Szandrával, a Nanushka márka alapítójával és vezető tervezőjével beszélgettünk a sikerről, inspirációról és a jövőbeni terveiről.

Rendkívül izgalmas és összetett szakma a stylisté, ám itthon mégis kevesen tudják, miről is szól igazából. Peleskey Zsuzsát a szakmáról és saját ars poeticájáról faggattuk.

Idén tíz éves a francia divatiskola, a Mod’Art International budapesti kara. A Mod’Art divattervezői képzésének egyediségéről, francia szellemiségéről a szak oktatási igazgatójával, Horváth Szilviával beszélgettünk.

S. Hegyi Lucia 30 éve hozta létre a Luan márkanevet, hitvallása két szóban foglalható össze: Légy önmagad! Az ismert divattervező a Luan by Lucia szalonba betérőknek is ezt tanácsolja.

Gyulai Natália divattervező és textilművész számos elismerést és díjat tudhat magának, szakmai alázata mégis példaértékű. Karrierjéről, kedvenc kollekcióiról, a színekről és a hazai divatszakmáról beszélgettünk.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Poisonist pénztárca

Poisonist pénztárca

Forrás: 
Poisonist