Portré

Cakó Kinga egyedi kollekciójának minden egyes részletét személyes inspirációk, hangulatok határozzák meg, miközben az izgalmas részletmegoldások mellett a hangsúlyt ezúttal is a kényelemre és a hordhatóságra helyezte.

Molnár Nini ismert modellből lett kiegészítő tervező, akinek egyedi szőrmetáskáiért már London is odavan! Rövid interjúnkban Ninivel divatról, inspirációkról, anyagokról és viseletről beszélgettünk… 

Szerelmese vagyok a finom, minőségi textíliáknak! – mesélte lelkesen magazinunknak Bódis Boglárka, az ELYSIAN divatmárka tervezője és tulajdonosa, aki az „ízig-vérig” Nő számára tervez meseszép, finom vonalú kollekciókat. 

A mindössze 25 éves, zseniális divatérzékkel megáldott divatújságíró, Csalár Bence a pályáját építi gőzerővel. Nemrég megnyerte a 11. Fashion Awards díját „blogger” kategóriában. 

Sándor Szandrával, a Nanushka márka alapítójával és vezető tervezőjével beszélgettünk a sikerről, inspirációról és a jövőbeni terveiről.

Rendkívül izgalmas és összetett szakma a stylisté, ám itthon mégis kevesen tudják, miről is szól igazából. Peleskey Zsuzsát a szakmáról és saját ars poeticájáról faggattuk.

Idén tíz éves a francia divatiskola, a Mod’Art International budapesti kara. A Mod’Art divattervezői képzésének egyediségéről, francia szellemiségéről a szak oktatási igazgatójával, Horváth Szilviával beszélgettünk.

S. Hegyi Lucia 30 éve hozta létre a Luan márkanevet, hitvallása két szóban foglalható össze: Légy önmagad! Az ismert divattervező a Luan by Lucia szalonba betérőknek is ezt tanácsolja.

Gyulai Natália divattervező és textilművész számos elismerést és díjat tudhat magának, szakmai alázata mégis példaértékű. Karrierjéről, kedvenc kollekcióiról, a színekről és a hazai divatszakmáról beszélgettünk.

Horváth Dóri divattervező nonkonformista szemlélete szerint, a legfontosabb, hogy egy designer megtalálja a személyiséget, és arra alkosson egyedit. Vendégeinek azt tanítja, hogy vállalják önmagukat, és fogadják el saját testi adottságukat.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Soie Essentielle nyakláncok

Soie Essentielle nyakláncok