Diótörő és ünnepi hangulat a M.A.C.-nél

Szerző: 
2016.12.16.
M.A.C. Nutcracker Sweet Collection

Már elérhető a M.A.C. Cosmetics ünnepi kollekciója, amely játékos, huncut, mégis vadító színekkel teszi még izgalmasabbá az év végi készülődéseket.

Legyen szó akár ajándékról, akár saját magunk kényeztetéséről, a M.A.C. ünnepi kollekciójával nem lehet mellényúlni. A kollekció különlegessége, hogy az nem csak olyan termékeket tartalmaz, amely kizárólag ebben a szezonban lehet aktuális. Számos árnyalata az év bármely szakában bátran viselhető.

M.A.C. Nutcracker Sweet Collection

A kollekció különleges hangulatát a Diótörő csodavilágából inspirálódott videó közvetíti a M.A.C. rajnogók számára.

M·A·C – Nutcracker Sweet

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Dora Abodi Tavasz-Nyár 2014

Dora Abodi Tavasz-Nyár 2014