M.A.C. Haute Dogs kollekció

Szerző: 
2015.09.09.
MAC Haute Dogs kollekció

A M.A.C. szépségápolási termékeit tartósságukról és lenyűgöző színárnyalatairól ismerjük. Legújabb, őszi kollekciójukat a nemes kutyák pedigreeje ihlette.

A "Haute Dogs" kollekció színei igazi melegséget árasztanak. Őszies árnyalatok, barnák, bordók, amelyek pihe-puha hangulatúak, akárcsak az elegáns kutyusok jól fésült bundája. 

A kollekcióban krémes barnák és bézsek árnyalatait találjuk, amelyek a puha bundákra emlékeztetnek, az ajkak pedig fejedelmi bordóban, lilában és pirosban pompázhatnak idén ősszel.

MAC Haute Dogs kollekció
MAC Haute Dogs kollekció

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

Forrás: 
Piaget