Merész színek a szádon, avagy a nagy őszi MAC őrület

MAC Vamplify kampány Katilin Aas modellel

Nagyon merész színekkel tér vissza a MAC Vamplify szájfény kollekciója idén ősszel. Dúsgazdag színek, amelyek rendkívüli módon öltöztetnek.

A MAC híres arról, hogy ha valami elképesztő, szokatlan, vagy merész színárnyalatot keresünk, itt biztosan megtaláljuk. A Vamplify szájfénykollekció dús színekből áll, amelyek tökéletesen fednek, gazdag hatást keltenek, valamint tartósságuk is vitathatatlan. A szeptembertől kapható kollekcióban az élénk pirostól az olajkékig találhatunk árnyalatokat, amelyek ősziesen vibrálnak, de a visszafogott, klasszikus színek kedvelői is megtalálják a nekik valót. 

A legegyszerűbb öltözéket is feldobhatjuk egy jól megválasztott rúzzsal. Ma már napközben is bátran viselhetjük az erőteljes színeket is, hiszen a megjelenésünk kiegészítőjeként foghatjuk fel.

MAC Vamplify szájfények
MAC Vamplify szájfények

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Furla napszemüveg

Furla napszemüveg