Művészet és a MAC kozmetikumok

Szerző: 
2015.05.24.
MAC kozemetikumok

A divat egyik legromantikusabb párosa, Isabel és Ruben Toledo képzeletgazdag illusztrációs és dizájnmunkái számos díjat szereztek már. Most együttműködésre léptek a MAC-kel: a páratlan projektben Isabel színtudatossága vegyül Ruben vibráló energiájával.

A termékek különleges, látványos csomagolásán Ruben kifinomult illusztrációit helyezték el. Fantáziadús rajzok, életvidám vonalak, gyönyörű kivitelezés, míg a spirálok és rúzsok árnyalatai a tavasz jegyében ihletődtek.  A teljes kollekcióban a pinkes pirosítótól a rúzsig megtalálsz minden alapdarabot, ami a nyári neszesszeredbe szükséges.

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nora Sarman legújabb, 2017-es tavasz/nyári kollekciója Aphroditének, a nőiesség ősi istennőjének madarát idézi. A ruhákon finoman megjelenő madártoll és galamb motívumok, valamint a fehérneműk által inspirált gyönyörű csipkerészletek teszik igazán különlegessé az álomba illő ruhakölteményeket.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Estélyi ruha kollekció

Estélyi ruha kollekció

Forrás: 
Daalarna