Tárgyak

Az olasz bútorgyártó Lago AIR termékcsaládjának tagjaiban az a közös, hogy a lebegés illúzióját keltik. Ezeket a különleges és csodaszép bútorokat egy két részes összeállításban mutatjuk be a konyhától a hálón át a nappaliig.

Zaha Hadid, Ora Ito, Karim Rashid, Ross Lovegrove, Hadi Teherani – csak néhány név azoknak, a design élvonalába tartozó tervezőknek a sorából, akikkel a Parador együttműködik. Néhány különleges és egyedi terméket gyűjtöttünk össze cikkünkben a német gyártó kínálatából.

Tommaso Caldera fiatal olasz designer tervezte ezeket a madárkalitkára emlékeztető, játékos lámpaburákat. Különlegességük, hogy a fényketrec miatt fényük egészen szabályos árnyékokat vet.

Az olasz NEMO lámpái a modern és a kortárs design igazi ikonjai, amelyek a jelenkor neves designereinek, illetve a design egykori nagy Mestereinek tervei szerint készülnek. A Nemo lámpákról több információt a Desidea bemutatótermében kaphatnak az érdeklődők.

A neves olasz textil és bútorgyártó cég, a Rubelli Venezia kollekciója Alice Csodaországába hívogat a különleges textúrájú, mintájú luxus textilekkel és egyedi bútorokkal. A Rubelli termékek megvásárolhatók a Dekor Classic bemutatótermében.

A német irodabútor gyártó Klöber legújabb innovációja egy olyan irodaszék, amibe hűtő-fűtő klímaberendezést építettek be, hogy mindenki a saját igényei szerint szabályozhassa maga körül a hőmérsékletet.

Az olasz Slamp lámpák speciális technikával, kétdimenziós technopolimer lapokból alakulnak át háromdimenziós, különleges alakzatot öltő fényforrásokká. A Slamp lámpák megtekinthetők az Indagroup bemutatótermében.

Bretz 1895 óta a karakteres és eredeti, német gyártású kárpitosmunka szinonimája. A bársonyos tapintású, telt színű bútorok szakítanak a minimál stílus puritánságával - vidámsággal, az élet szeretetével töltik meg az otthonokat. A 2017-es kollekcióból mutatunk néhány gyönyörű darabot.

A holland Vescom a közületi szektor megnövekedett igényét szolgálja ki tapétáival, bútorkárpitjaival és függönyeivel, amelyeknél a különleges design a tartós, magas minőségű anyaghasználattal párosul.

A Haworth bemutatta az irodabútorok Kölnben megrendezett nagy seregszemléjén, az Orgatec kiállításon, hogy milyen design-gondolkodás rejlik az inspiráló és produktív terek és helyek kialakítása mögött.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Ilar

Ilar

Forrás: 
Gandiablasco