Lago: lebegő bútorok 1.

Szerző: 
Forrás: 
Lago
2017.02.17.
Air Bed - Lago - Fotó: Lago

Az olasz bútorgyártó Lago AIR termékcsaládjának tagjaiban az a közös, hogy a lebegés illúzióját keltik. Ezeket a különleges és csodaszép bútorokat egy két részes összeállításban mutatjuk be a konyhától a hálón át a nappaliig.

Lebegő ágy: Air Bed és Air Wildwood Bed

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

A Daniel Lago által tervezett és szabadalmaztatott Air Bed és Air Wildwood Bed légies megjelenését annak köszönheti, hogy négy (szinte) átlátszó, edzett üvegből készült panel tartja az alapzatát, ezért tűnik úgy, mintha az ágyunk a padló fölött lebegne.

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

A különleges kinézetű ágy egyszemélyes és gyerekeknek készült változatban is kapható. A francia ágyat egyszerűen kanapévá alakíthatjuk át. Praktikusan levehető elemeit, a háttámlákat, a polcokat és fiókokat pedig tetszés szerint illeszthetjük az ágy peremén akárhova.

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

Az Air Wildwood Bed gyönyörű, többfunkciós, tölgyfából készült háttámlájában mutat eltérést az előbbi változathoz képest.

Air Wildwood Bed - Lago - Fotó: Lago

Air szekrény

Air Wardrobe - Lago - Fotó: Lago

A lebegő ágyhoz jól passzol a hálószobában az Air ruhásszekrény, aminek szintén az átlátszó design-ban rejlik a varázsa. Itt, rendhagyó módon a szekrényben fogasra akasztott ruháinkat teszik láthatóvá az üvegből készült falak.

Éteri konyha: Air Kitchen

Air Kitchen - Lago - Fotó: Lago

A köralakú, beépített főzőlapokkal felszerelt Air konyhapult közös élménnyé változtatja a konyhában eltöltött perceket, hiszen körülötte kényelmesen helyet foglalva, együtt is elkészíthetjük, majd elfogyaszthatjuk az ételeket. A hófehér munkalap és az üvegpanel talapzat különlegesen éterivé és elegánssá teszik a nem mindennapi konyhapult megjelenését, amely tavaly a milánói Salone del Mobile kiállításon konyhabútor kategóriában elnyerte a legjobb ternék díját.

Air Kitchen - Lago - Fotó: Lago

Összeállításunkat a következő részben a nappali és az étkező bútoraival folytatjuk.

Láttunk már asztallapot kifaragva élő fából, széket rönkből, natúr kőből… ám a közösségi, nappali terek után már a fürdőszobába is begyűrűzött az új trend: a természetes, élő bútorok csodája...

Luxus a Lipótvárosban, pazar kényelem a Duna parton, családi ház a tóparton, otthon Wekerlén, többgenerációs ikerház.

Az egykori katonai laktanya rideg barakkjai meseszerű terekké változtak. Az átalakításoknak köszönhetően egy igazán modern, fényűző és nagyvonalú, élhető otthonná lett, ahol az egész család jól érzi magát.

Bárszékek és kávézószékek: színesek, hívogatóak, mindig  jó érzés kényelembe helyezkedni  rajtuk, egy pohár nemes italt elfogyasztani, vagy egy kávét inni és kicsit lazítani a munkahelyen. Válogatás a Fonte Bútor kínálatából.

Képes adatbázis ajánló

SmartHeater

SmartHeater

Forrás: 
IF online exhibition