Újdonságok

A Binpile egy idén tavasszal induló designtermék, előzményei sok évre nyúlnak vissza, a műhely alapelve mindig a fenntarthatóság, a környezettudatosság, az érthető funkcionalitásból fakadó esztétika volt.

Az olasz design prémium márkáit képviselő Arkhenea nemrégen megnyílt, V. kerületi bemutatóterme a modern és letisztult belsőépítészeti formanyelv mellett egy nagyvonalúan elegáns életérzést is közvetít ügyfeleinek.

A világhírű olasz design cégtől évről évre megszokhattuk, hogy gyönyörű ünnepi kiegészítőkkel rukkol elő őszi-téli kollekciójában. Az Alessi egyik legnevesebb tervezője, Marcel Wanders idén folytatta az elmúlt években elkezdett karácsonyfadísz és ünnepi tálaló sorozatát.

A Haworth bemutatta az irodabútorok Kölnben megrendezett nagy seregszemléjén, az Orgatec kiállításon, hogy milyen design-gondolkodás rejlik az inspiráló és produktív terek és helyek kialakítása mögött.

A Vitra az októberben megrendezett kölni Orgatec szakkiállításon mutatta be WORK című projektjét, amelyben – több más neves céggel együttműködve – átfogó és sokoldalú képet festett a jelenkor munkahelyi környezetéről.

A „Munka új víziói” mottójának szellemében a kiállítók új, intelligens termékeket és holisztikus megoldásokat mutattak be a munka világának legnagyobb európai seregszemléjén Kölnben, október 25 és 29 között.

Az új Fern irodaszék a szegmentált háttámlának köszönhetően megfelelő támaszt nyújt az egész hátnak, ugyanakkor folyamatosan követi a székben ülő mozgását, oldalirányban is.

A svéd vállalat ünnepi termékei évről évre képesek felpezsdíteni a nagy, családi összejövetelek hangulatát, vagy épp nyugodt atmoszférát teremteni a kellemes beszélgetésekhez.

A Meonin Furniture, a minimalista esztétikát képviselő, fiatal bútormárka 2015 nyarán született meg egy asztalos műhely kialakítása során.

A budai hegyvidék villájába belépve a minden részletében gondosan megtervezett enteriőr lenyűgöző látványa fogadja a látogatót a JAB lakástextiljeinek és kárpitos bútorainak a világában.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Vol de Reve - Akár egy álom

Vol de Reve - Akár egy álom - 2006

Forrás: 
Leolux