Megnyílt a Zara Home

Zara Home

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Az első Zara Home-t 2003-ban nyitották meg és azóta közel 400 lakberendezési üzlet található a világban. Ennek fő okát abban látom, hogy az emberek szeretik személyiségük sokszínűséget viszont látni otthonukban, továbbá egyre többen vannak akiket vonz, hogy évszakokhoz illeszkedve, részletgazdagon alakítsák ki otthonukat.

Zara Home

A Deák Ferenc utcában, azaz Budapest Fashion Street-jén megnyílt Zara Home tovább színesíti a lakberendezési lehetőségekben gazdag budapesti kínálatot. A kétszintes üzletben különböző stílusokban találhatunk lakás dekorációkat; gyertyákat, asztali díszeket, étkészleteket, hálószobai kiegészítőket és díszpárnákat minden mennyiségben. A Zara Home divatrészlegéhez igazodva papucsokat, köntösöket és hálóruhákat is kínál az odaérkezők számára.

Zara Home

Ha a karácsonyi forgatagban ötlethiányban szenvedünk vagy csak szeretnénk lakásunk designját a karácsonyi hangulathoz igazítani, akkor mindenképpen térjünk be a Deák Ferenc utcai Zara Homeba.

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Cathrine Remizov terveit dícsérik a kellemes, élhető terek, mely nem kis kihívás még egy kreatív, ügyes tervezőnek sem: a garzonlakás ugyanis alig több, mint 20 négyzetméter…

A neves olasz építésztervező, Massimo Iosa Ghini a fenntarthatóság, az esztétikum és a költségtakarékosság jegyében tevezte meg saját otthonát és tervezőirodáját.

A régi, tetőtéri kislakás, ízlésesen szép modern külsőt kapott az ügyes átalakításoknak köszönhetően, a Batiik Studio jóvoltából.

Képes adatbázis ajánló

Burj al arab, Dubai

Burj al arab, Dubai

Forrás: 
Sicis