Autó-motor

Idén két régi kiállítás új párosításban jelentkezik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Budapest Boat Show a Budapest Motor Fesztivállal együtt várja a látogatókat február 23–26. között.

Szívesen utaznál tömegközlekedés helyett önjáró (sofőr nélküli) robot-taxival? Néhány évvel ezelőtt talán még science-fiction kitalációnak gondoltuk volna az ötletet, amitől a szakemberek manapság a közlekedésből adódó környezeti és egyéb súlyos problémák hosszú távú megoldását remélik.

Hibrid hajtás, 105 lóerős rendszer, 44 lóerős villanymotor, lítium-ion polimer akkumulátor és hatfokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltó… Az új KIA Niro – vezetése örömtelibb és biztonságosabb, mint valaha, hiszen itt aztán mindent megtalálhatunk, amit csak a technológiáról el lehet ma mondani…

Az új Audi Q2 olyan induvidualista, mint maguk a vezetők! A különböző berendezési csomagok, kifejező színek az autó belső terében, az üléskárpit mind kreatív, személyes konfigurációra adnak lehetőséget a gyártó által városi járműként pozícionált, mindennapi vezetésre és kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas modellben.

Jaguar F-Type Project 7, a brit autógyár ezt a modellt használta arra, hogy létrehozza a Special Operations részlegét, amelynek az lett a feladata, hogy különleges járműveket gyártson.

Az Alfa Romeo a Los Angeles-i Autószalonon mutatta be a márka első SUV-ját - Quadrifoglio kivitelben. „Meccanica delle emozioni", egy SUV lenyűgöző formavilággal. 

Svéd innováció és lenyűgöző formatervezés párosul a mai, korszerű technológiákkal – mellyel a Volvo csapata egész egyszerűen újradefiniálta a stílus és a biztonság fogalmát…

VW Jeanslook, avagy farmer Beetle módra. Ahogy a Kaeferből Beetle, úgy a Jeansból Denim lett. Hiába... múlnak az évek.

Finom, gyöngyház elegancia, dinamikus sötét árnyalatok, és a szexi, sportos vörös. Három testreszabott kollekció, a dinamizmus eleganciával párosítva.

Az idei Genfben rendezett autó kiállításon mutatta be a Fiat, a díjnyertes szedán mellett a Tipo modellcsalád vadonatúj ötajtós változatát.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Philips Fidelio Primo dokkoló

Philips Fidelio Primo dokkoló

Forrás: 
Philips