Retró lakókocsi modern igényekre szabva - Happier Camper HC1

Forrás: 
Happier Camper
2017.02.28.
Happier Camper - HC1 - Fotó: Happier Camper

Az amerikai Happier Camper start-up vállalkozás alapítója, Derek M. édesapjától kapta az első lakókocsiját, amivel bejárta Kaliforniát, miközben egyre inkább szenvedélyé vált a régi trélerek restaurálása. Ez az út vezetett aztán az egyedi gyártású HC1 modell megalkotásához, melyben a klasszikus design modern funkciókkal párosul.

Happier Camper - HC1 - Fotó: Happier Camper

Amellett, hogy látványa nosztalgikus vidámságot áraszt magából, a tervezés során a praktikus szempontok kerültek az első helyre a HC1 kialakításánál. Az ultra könnyű üvegvázas szerkezet belső terének minden részlete úgy lett kitalálva, hogy azzal maximálisan az utazók kényelmét szolgálja.

Happier Camper - HC1 - Fotó: Happier Camper

A rugalmasan alakítható Adaptiv™ moduláris belsőrendszer lényege, hogy helytakarékos módon mindig az adott szituációnak és körülményeknek megfelelően alakíthatjuk át lakókocsink belső terének berendezését. Pár pillanat alatt, néhány mozdulattal formálhatjuk át például az étkezőt hálószobává vagy dolgozó helyiséggé – a lehetőségek szinte határtalanok, így egyáltalán nem érezzük szűkösnek a pici teret.

A HC1 lakókocsi Adaptiv™ moduláris belsőrendszere - Fotó: Happier Camper

A HC1 lakókocsi egy ötéves, gondos tervezési folyamat végeredményeképpen nyerte el végleges formáját. Minden darabot nagy precizitással, kézi munkával készítenek a kaliforniai műhelyben a mesteremberek a legjobb minőségű alkatrészekből és alapanyagokból.

A jellegzetes kinézetű, tojásformájú lakókocsi hét színben elérhető, és a legkülönfélébb kül- és beltéri tartozékokkal van ellátva a kempingezők igényeinek megfelelően – kezdve pl. a napelemektől a konyhagépeken át a leszerelhető bárpultig.

HC1 lakókocsi - Videó: Happier Camper
A HC1 lakókocsi színei - Fotó: Happier Camper
A HC1 lakókocsi részei - Fotó: Happier Camper
A HC1 lakókocsi Adaptiv™ moduláris belsőrendszere - Fotó: Happier Camper

 

Az okostelefonos alkalmazással összehangolt Max Motor Dreams nevű kiságy utánozza az autó ringását, hogy a babák otthon is könnyen elaludjanak.

Elképesztő megjelenés, légies hatás, minimál design, mely ugyanakkor cseppet sem megy a praktikum rovására, sőt, épp ellenkezőleg! A szénszálas karbon-csoda ugyanis nem csupán lenyűgözően néz ki, hanem az is.

A sportos városi életmódhoz illik a szlovén Noordung cég elektromos kerékpárja, melyből mindössze 15 darab került legyártásra.

A Libratone hangszórócsaládja egy új típusú vezeték nélküli hangszórókból áll, amelyek a klasszikus skandináv kivitelnek köszönhetően inkább bútorra emlékeztetnek és elegánsan beleolvadnak a környezetbe. 

Képes adatbázis ajánló

MANSORY Golden Dreams limited edition 24 ct gold iPhone5

MANSORY Golden Dreams limited edition 24 ct gold iPhone5

Forrás: 
Mansory