Whirlpool mosó-szárítók

Szerző: 
Forrás: 
Whirlpool
2017.01.24.
A Whirlpool prémium kategóriás mosó-szárítója - Fotó: Whirlpool

A mosás és szárítás verhetetlen kombinációja egyetlen készülékben, amely a féltett ruhákat is tökéletes bánásmódban részesíti.

Egy kasmír pulóver, egy selyemblúz, a baba kedvenc macija vagy kedvenc, egyedi farmerja. A kedvenc ruhadarabok, amelyekhez kötődünk. Mindannyian féltjük legkedvesebb holmijainkat, és azt szeretnénk, ha a mosás és a szárítás semmilyen kockázattal nem járna. De a helyzet az, hogy az időnk is és a háztartási gépek kapacitása is korlátozott, így nem tehetünk mást, mint hogy drukkolunk, és reméljük a legjobbakat. A jó hír az, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie.

A Whirlpool, a háztartási nagygépek első számú gyártója és forgalmazója tökéletes megoldást dolgozott ki az egyetlen gépben történő mosásra és szárításra, amely megbízhatóan végzi a legféltettebb ruhaneműk mosását és szárítását, pont úgy, ahogy szeretnénk. Az új Whirlpool mosó-szárító készülékcsalád olyan átfogó megoldást nyújt, amely a legmagasabb színvonalon, egyetlen gépben látja el a mosnivalóval kapcsolatos teendőket. Kiválóan ötvözi a különálló készülékek előnyeit, és még a legkényesebb anyagokat, például a gyapjút is képes egyetlen mosási és szárítási ciklusban kezelni.

A Whirlpool prémium kategóriás mosó-szárítója - Fotó: Whirlpool

Az úttörő megoldások, mint például a szálak védelmére kifejlesztett SoftMove technológia az egyedülálló funkciókkal, mint például a ruhanemű gyors frissítésére szolgáló és a vasalást megkönnyítő SteamCare teljesen friss megközelítést alkalmaznak a ruhanemű gondozására: Az intelligens, intuitív kezelőszerveknek és programoknak köszönhetően nincs szükség különösebb gondolkodásra ahhoz, hogy tökéletes eredményt érjünk el, ugyanakkor a stílusos, modern külső mögött rejlő innovatív technológia idő- és energiamegtakarítást tesz lehetővé.

A pamuttól a gyapjúig – biztosított a gyengéd, mégis hatékony bánásmód

A valódi áttörést hozó Whirlpool SoftMove technológia biztosítja a kényes ruhanemű tökéletes kezelését: a dob mozgását és sebességét pontosan a kiválasztott programhoz, vagyis a konkrét mosnivalóhoz igazítja. A motor megfelelő mozgása mellett a dobot is úgy alakítottuk ki, hogy kíméletesebb környezetet biztosítson a ruhanemű alakjának, színének és a szálaknak a védelmére.

A WoolExcellence programnak köszönhetően még a kényes ruhaneműknél, például a szárításra alkalmas gyapjúnál is használható a kombinált mosó- és szárítóprogram. Az áttörést jelentő innovatív gyapjúprogramért a Woolmark Company a Whirlpoolnak odaítélte a minőséget garantáló Woolmark Apparel Care Green címkét.

Gyors megoldás a ruhanemű frissítésére: SteamCare

Ha nincs szükség alapos mosásra, a Whirlpool mosó-szárító termékcsalád SteamCare funkciója egyszerű megoldást kínál a ruhanemű gyors felfrissítésére a szagok és a makacs gyűrődések eltávolítása érdekében. Az önmagában vagy a mosási ciklussal kombinálva alkalmazott gőz gyengéd erejének köszönhetően a ruhanemű felfrissül, és könnyebben vasalható.

Csúcstechnológiával készült motor a tartós, csendes működésért.

Az összes Whirlpool mosó-szárítóban kiváló minőségű SenseInverter motor működik, amely osztályában a legjobb energiafogyasztást biztosítja: egy normál program során egy hagyományos A osztályú mosó-szárítóval összevetve akár 10%-os megtakarítást tesz lehetővé. A szükséges erőforrásokat automatikusan a terheléshez igazítja, így nincs energiapazarlás, akkor sem, ha a gép csak félig van megpakolva. További „zöld” funkció a 15 °C-os program, amely mosáskor tökéletesen megőrzi a színeket, és 15 °C-on ugyanolyan tisztára mos, mint a 40 °C-os program.

Tágas hely és intelligens működés, így a gép a nagy mennyiségű mosnivalót is könnyen kezeli

A Whirlpool mosó-szárító 71 literes dobjának köszönhetően egyszerre akár 9 kg szennyest is képes kimosni, míg a nagy 34 cm átmérőjű ajtónyílás megkönnyíti a be- és kirámolást. A tágas belső tér optimális kihasználása érdekében a Whirlpool speciális programokat alakított ki, kifejezetten a nagyméretű mosnivalók számára. A szárítási ciklusban a mosó-szárító 7 kg ruhaneműt tud megszárítani, így még a nagyobb mennyiségű ruha is egyetlen ciklusban mosható és szárítható.

Megnyugtatóan egyszerű használat

A funkciók széles tárházát kínáló Whirlpool mosó-szárítók kezelése egyértelmű, magától értetődő. Az ismerős kezelőszervek, például a forgatógomb, amelyek használata magától értetődő, és a jól olvasható digitális kijelző nagyszerű kialakítást eredményez, így a napi használat során nincs szükség fejtörésre. Az egyértelmű beállításoknak és a könnyű kiválasztásnak köszönhetően mindig kiválasztható az adott mosnivaló típusának tökéletesen megfelelő program, miközben időt, energiát és vízfogyasztást takaríthatunk meg.

Készüléktípusok: WWDE 7512, WWDE 8612, WWDC 8614, WWDC 9614

 

A cikk a Whirlpool szponzorálásával készült.

Whirlpool Magyarország Kft.

Tel.: +36-40-109-109

ugyfelszolgalatatwhirpool.com

www.whirlpool.hu

 

Az okostelefonos alkalmazással összehangolt Max Motor Dreams nevű kiságy utánozza az autó ringását, hogy a babák otthon is könnyen elaludjanak.

Elképesztő megjelenés, légies hatás, minimál design, mely ugyanakkor cseppet sem megy a praktikum rovására, sőt, épp ellenkezőleg! A szénszálas karbon-csoda ugyanis nem csupán lenyűgözően néz ki, hanem az is.

A sportos városi életmódhoz illik a szlovén Noordung cég elektromos kerékpárja, melyből mindössze 15 darab került legyártásra.

Az új Fiat modell a kényelem, a gazdaságosság és a fejlett technológiai tartalom különleges egységét kínálja. Mindezt utánozhatatlan olasz stílus egészíti ki, ami egy letisztult, hamisítatlan, erőteljes szedán arányaival ruházza fel a kiváló adottságokkal rendelkező gépkocsit.

Képes adatbázis ajánló

JBL Pebbles hangfal

Pebbles hangfal, JBL by Harman

Forrás: 
www.harman.com