Óra

Benjamin Hubert londoni tervező a svájci Noomoon cég megbízásából szíjat készített az Apple Watch-okra.

Hihetetlen erő és dinamizmus, és páratlan stílus jellemzi az új Cartier órákat, melyeknek komoly múltja, történelme van. Legújabb, 2016-os modelljeiken a Föld és a Hold mozgását, és anyagát is megjelenítik a lápisz lazuli és a meteorit kövekből készült számlapokon…

Csodás svéd szögletesség, ezúttal órában megtestesülve.

A méltán világhírnévre szert tett Rado órák közül, immár a 31 Red Dot Design Award kategóriából az egyik megtisztelő kitüntetést, a True Open Heart nyerte el a 2016-ban.

A közel száz éves múltra tekint vissza a „Made in Germany” védjeggyel ellátott Elysee órák gyártója.  Legyen akár klasszikus, modern, vagy sportos az ízlésed, az Elysee órái között biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illőt.

Az Omega vintage rajongói 2017-ben ünnepelhetik a márka talán legsikeresebb első szériájának, a Speedmaster '57 megjelenésének hatvanadik évfordulóját.

Az ASUS ZenWatch 3 egy elegáns és személyre szabható, Android Wear rendszerű hordható eszköz, amelyen egy pillantással áttekinthetők az azonnali és időszerű információk, ráadásul teljes funkcionalitású aktivitáskövetőként is szolgál, hogy viselője motivált maradjon és elérhesse fitness-céljait. 

Egy ilyen ízléses, minőségi óra kiválóan öltöztet, a letisztultság pedig gyönyörködtet. Rövid kis összeállításunkban most a ragyogó, rózsa-arany trendmodellekből válogattunk, neves, ismert márkák újdonságaiból csemegézve…

Úgy tűnik jó választás volt a HUBLOT menedzsmentje részéről a 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartóját, Usein Boltot a BIG BANG UNICO nagykövetévé választani. Egy új kronográf a világhírű sprintkirály bemutatásában.

Ki gondolná, hogy a harmonikus oszcillátor egy karóra technikai alkotórészének neve?

Pedig így van. A Rudis Sylva minden szempontból különleges.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

BMW M4 Coupe

BMW M4 Coupe

Forrás: 
BMW