ASUS ZenWatch 3

Szerző: 
2016.10.26.
ASUS ZenWatch 3 - Fotó: Asus

Az ASUS ZenWatch 3 egy elegáns és személyre szabható, Android Wear rendszerű hordható eszköz, amelyen egy pillantással áttekinthetők az azonnali és időszerű információk, ráadásul teljes funkcionalitású aktivitáskövetőként is szolgál, hogy viselője motivált maradjon és elérhesse fitness-céljait. Az órakészítők kifinomult hagyományait követő, aprólékos megmunkálású ZenWatch 3 az első olyan ZenWatch modell, amelyet gyönyörű kerek tokba szereltek.

ASUS ZenWatch 3, hagyományokra támaszkodó gyártás, intelligens személyre szabás. Az Android Wear platformra épülő viselhető eszköz, amely intelligens asszisztensként szolgál androidos és iOS eszközökhöz.  Az ASUS ZenWatch 3 az óragyártás precíz hagyományait követi a luxusérzetű, részletekre figyelő kivitelével és a legkiválóbb anyagok felhasználásával. Az ASUS viselhető eszközeinek sorában első alkalommal megjelenő kerek tokozását még jobban kiemeli a vékony, gyűrűs napfogyatkozás ihlette finom vörösarany perem.

ASUS ZenWatch 3 - Fotó: Asus

Az ASUS ZenWatch 3 mindössze 9,95 mm vastag. A tok aprólékos gondossággal, ékszerészeti finomságú 316L jelzésű rozsdamentes acélból készül, három gyönyörű színben: fegyverszürkében, ezüstben és vörösaranyban. Ez a felsőkategóriás, hidegen kovácsolt acél 82 százalékkal erősebb, mint a szokásos acél, így a ZenWatch 3 könnyedén bírja a mindennapok megpróbáltatásait. Az óratokot három koronagomb díszíti, amelyekkel gyorsan elérhetők a leggyakrabban használt funkciók. A felső gombhoz szintén egyedi szolgáltatások társíthatók. A ZenWatch 3-hoz olasz bőrből vagy kiváló minőségű gumiból készült szíjak választhatók sötétbarnában vagy halvány bézsben.

A fizikai formát kiegészítendő, a ZenWatch 3-ban több mint 50 féle szoftveres órafelület található. A készülék gazdája a ZenWatch Manager okostelefonos alkalmazással könnyedén kiválaszthatja a stílusához, hangulatához vagy az alkalomhoz illőt. Az órafelületek nagy része támogatja azoknak a személyre szabható felületi elemeknek (widgeteknek) a megjelenítését is, amelyekről hasznos információk – például az aktuális időjárás, az aznap megtett lépések száma, vagy akár az elmulasztott hívások – olvashatók le egy pillantással. A még személyesebb ZenWatch 3 élmény érdekében az eszköz viselője saját egyedi felületeket is létrehozhat a FaceDesigner okostelefonos alkalmazásban.

ASUS ZenWatch 3 - Fotó: Asus

Az ASUS ZenWatch 3 vadonatúj ZenFit aktivitáskövető alkalmazása iparágvezető, 95%-os precizitással automatikusan számolja, hogy viselője hány lépést tesz meg a nap során és emlékeztetőket küld azért, hogy egy adott inaktív periódus után felállásra és mozgásra bírja gazdáját. A ZenFit a kiegészítő okostelefonos alkalmazással együttműködve komoly segítséget jelentő, könnyen átlátható összegzéseket és grafikonokat nyújt, amelyekből kirajzolódik a fizikai tevékenység teljes képe.

Time-Honored Craftsmanship, Smart Customization - ZenWatch3 | ASUS

Az ASUS ZenWatch 3 akkumulátoros üzemideje hosszú, akár két napig is képes egy feltöltéssel működni. Az exkluzív HyperCharge technológia iparágvezető töltési időt nyújt – mindössze 15 perc kell a 60 százalékos töltöttség eléréséhez –, ráadásul a kényelmes mágneses töltőcsatlakozó automatikusan a helyére ugrik. Másik akkumulátoros csomag is vásárolható hozzá, amely 40%-kal hosszabb üzemidőt nyújt.

A cikk az ASUS Magyarország támogatásával készült.

ASUS Magyarország Kft.
1075 Budapest, Wesselényi u. 16.
Tel.: +36-1-505-4565
 

Elképesztő megjelenés, légies hatás, minimál design, mely ugyanakkor cseppet sem megy a praktikum rovására, sőt, épp ellenkezőleg! A szénszálas karbon-csoda ugyanis nem csupán lenyűgözően néz ki, hanem az is.

A sportos városi életmódhoz illik a szlovén Noordung cég elektromos kerékpárja, melyből mindössze 15 darab került legyártásra.

Az okostelefonos alkalmazással összehangolt Max Motor Dreams nevű kiságy utánozza az autó ringását, hogy a babák otthon is könnyen elaludjanak.

Sokan szeretik valahogy egyedivé tenni motorbiciklijüket, a gyári modellek azonban általában erre csak kevés lehetőséget nyújtanak.

Képes adatbázis ajánló

Samsung All in one Pc

Samsung All in one Pc

Forrás: 
Samsung