Az Apple Watch új ruhája

Szerző: 
Forrás: 
Noomoon LABB
2017.01.11.
Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

Benjamin Hubert londoni tervező a svájci Noomoon cég megbízásából szíjat készített az Apple Watch-okra.

Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

Az Apple Watch okosórák rendesen letarolták tavaly a piacot, voltak olyan nyári napok, amikor 50 ezer darab is elkelt belőlük, ami három hónap alatt 4 millió órát jelent. Idén kicsit lecsengett a láz, aminek több oka is van. Egyrészt a második verzió kinézetre semmilyen változást nem hozott, az új szolgáltatások – a GPS funkció és a vízállóság – miatt pedig sokan inkább nem cserélték le meglévő órájukat.

Már csak azért sem, mert az almás óra nem olcsó mulatság, a belépő szint éppen 100 ezer forint, míg az asztrofekete rozsdamentes acél tokkal és szíjjal felszerelt változatért 400 ezer forintnál is többet kérnek. Ilyen árakkal pedig nehéz tömegterméket árulni a ruhák és a kiegészítők piacán. Hiszen pár hónap alatt bármi kimegy a divatból, így minek túl sokat költeni rá. A divatbolond Apple Watch tulajdonosoknak sincs azonban minden veszve, mert több designer is segít nekik egyedivé tenni órájukat.

Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

Benjamin Hubert londoni tervezőt, aki főleg bútorokkal és belsőépítészeti megoldásokkal foglalkozik, szintén megihlette a feladat, és a svájci Noomoon cég megbízásából szíjat készített az Apple Watch-okra. A szíj anyaga egy szintetikusan előállított gumi, az úgynevezett fluoroelastomer, ami rendkívül jól alakítható és strapabíró. A guminak köszönhetően a fogas szerkezetű szíj könnyen felcsatolható és levehető, a színkombinációkat pedig úgy állították össze, hogy mindig alkalomhoz illőt választhasson magának az óra tulajdonosa. 

Az Apple Watch új ruhája - Fotó: Noomoon LABB

 

Becsei Áron PRIMUS órája az első magyar karóra, és ő pedig a Független Órakészítők Svájci Akadémiájának első magyar, és egyben legfiatalabb tagja.

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Művészi véna és mérnöki illetve tudományos látásmód – ennek a háromnak a keresztmetszete Maform. A külföldön is elismert hazai csapat hat innovatív dizájnerből áll, akik átláthatóságot és újszerűséget hoznak a felhasználók életébe világszerte…

A közelmúltban sok internetes fórumon felröppent hírt, miszerint a Volkswagen hamarosan elkezdi a Trabant újragondolt változatának gyártását, egyelőre semmilyen hivatalos forrásból nem erősítették meg. Utoljára a német Herpa cég rukkolt elő egy igazán látványos modellel, amit 2009-ben mutattak be a Frankfurti Autószalon kiállításon.

Képes adatbázis ajánló

BeoPlay H6

BeoPlay H6

Forrás: 
Bang and Olufsen