Logikai játék a Tervhivataltól

Szerző: 
Forrás: 
LOGIPLACES
2015.10.31.
LOGIPLACES

A tavaly piacra dobott LOGIFACES 3D beton puzzle sikere után idén ősszel új játékkal, a LOGIPLACES  puzzellel jelentkezik a Tervhivatal stúdió. 

 

LOGIPLACES

 

Ennek lényege, hogy különböző természeti tájakat és városokat megformázó domborzatot kell a játékosoknak kiraknia. A LOGIPLACES ezáltal képes újraértelmezve a felhasználó kezébe adni a tájat, megváltoztatni a természethez való viszonyukat. A különleges beton receptből készülő 16 és 36 elemű verziókban készített puzzle egyszerre design tárgy is, így a logikai játék egy otthon vagy iroda dísze is lehet.

 

LOGIPLACES

 

Mindenki más élményekkel tölt fel tereket, van aki az eljegyzésének helyszínéhez kötődik, van aki a terephez, ahol futni szokott, vagy a városhoz, ahol az egyetemi éveit töltötte, és vannak, akik a kedvenc sípályájukhoz. A LOGIPLACES célja, hogy az emberek kezébe adhassa a számukra sokat jelentő tereket és ezáltal egy szép emlék mellett új perspektívát is nyújthasson számukra.

 

LOGIPLACES

 

A Tervhivatal magyar építészstúdió  múltévi  találmányához  hasonlóan  idén  is  egy  közösségi finanszírozási kampány keretei között keresi azokat, akik egy egy előrendeléssel, kisebb támogatással segítenék őket a gyártáshoz szükséges kezdőtőke összegyűjtésében.

 

LOGIPLACES

 

A  3D  nyomtatás  teremtette  meg  a  lehetőséget  arra,  hogy  a  LOGIPLACES  játékkal  közösen újraértelmezhessük a tájakat és városokat.

 

 

 

Az okostelefonos alkalmazással összehangolt Max Motor Dreams nevű kiságy utánozza az autó ringását, hogy a babák otthon is könnyen elaludjanak.

Elképesztő megjelenés, légies hatás, minimál design, mely ugyanakkor cseppet sem megy a praktikum rovására, sőt, épp ellenkezőleg! A szénszálas karbon-csoda ugyanis nem csupán lenyűgözően néz ki, hanem az is.

A sportos városi életmódhoz illik a szlovén Noordung cég elektromos kerékpárja, melyből mindössze 15 darab került legyártásra.

Az új Fiat modell a kényelem, a gazdaságosság és a fejlett technológiai tartalom különleges egységét kínálja. Mindezt utánozhatatlan olasz stílus egészíti ki, ami egy letisztult, hamisítatlan, erőteljes szedán arányaival ruházza fel a kiváló adottságokkal rendelkező gépkocsit.

Képes adatbázis ajánló

Lion 3D Kamera

Lion 3D Kamera

Forrás: 
www.red-dot.de