Design-bicikli GPS lopásgátlóval

Forrás: 
VANMOOF
2014.04.16.
VANMOOF Electrified intelligens kerékpár - Fotó: VANMOOF

A VANMOOF Electrified nem csak designos külseje miatt érdemel figyelmet, hanem azért is, mert ez az első olyan bicikli, amit beépített GPS lopásgátlóval szereltek fel.

A VANMOOF holland kerékpárgyár 2009-től tervez olyan bicikliket, amelyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a városi közlekedést. Új e-biciklijük, a VANMOOF Electrified számos olyan extrával van felszerelve, ami a modern computeres technika fejlesztéseivel teszi könnyebbé és örömtelibbé a kerékpározók életét.

VANMOOF Electrified - Fotó: VANMOOF

A letisztult formavilágú, tetszetős váz komoly technikai hátteret rejt a felszín alatt. A kerékpárt az első kerékbe épített agymotor hajtja, az ultrakönnyű akkumulátornak hála pedig az egész jármű mindössze 19 kg-ot nyom. Ha viszont pedállal kívánjuk használni, ugyanolyan könnyen haladhatunk vele, mint bármelyik, nem elektromos biciklivel.

Az intelligens VANMOOF kerékpár legforradalmibb újdonsága a vázba épített, távirányítóval vezérelhető GPS lopásgátló, ami nagy megnyugvást jelent majd a biciklitulajdonosok számára, hiszen segítségével pillanatok alatt megtalálhatják az eltulajdonított kétkerekűt. 

Egészen elképesztő, hogy mire képes egy több száz éves svájci óramanufaktúra, amikor elhatározza, hogy megalkotja a világ legösszetettebb mechanikus óráját. Az eredmény kívülről is csodás, de a szerkezet belseje az igazán lélegzetelállító.

Takarítanak, beszélgetnek, füvet nyírnak... Az LG Electronics az idei CES-en mutatta be legújabb, valódi áttörést jelentő, intelligens robotokból álló termékpalettáját.

Idén két régi kiállítás új párosításban jelentkezik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Budapest Boat Show a Budapest Motor Fesztivállal együtt várja a látogatókat február 23–26. között.

Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. 

Képes adatbázis ajánló

Taucheruhr 1981 „Ocean 2000“

Taucheruhr 1981 „Ocean 2000“

Forrás: 
Porsche Design