iPad védőtok és hangszóró egyben

Szerző: 
2014.03.18.
Atoll soundPad - Fotó: Atoll

A soundPad a világ első szórakoztatórendszere, amely egy okos iPad borító, mágneses védőburok és bluetooth hangszóró egyben - hát nem nagyszerű?!  

A soundPad egyszerű, nem feltűnő, intuitív, praktikus és elegáns, hiszen így passzolhat igazán az iPad-hez.  Úgy tervezték, hogy valóban mobilitást biztosítson,  a soundPad egy tartós anyagokból készült, mágneses védő fedél, és ha kinyitjuk, akkor egy önálló Bluetooth hangszóró lesz belőle. Könnyű kivitel jellemzi, kiváló szilikon anyagból készült, meglepően puha, selymes hatású, és igazán könnyen tisztítható. Emellett a fő funkciója, hogy valóban fokozza a hangzás élményét, zenehallgatásnál gazdagabb hangminőséget és térhatású hangot nyújt, és a videók hangja is természetesebb lesz. A játékok hangja is meglepően tiszta, teljes és dinamikus lesz, és egyértelműen kihallható a basszus is, az iPad saját hangerősségét akár ötszörösen felerősíti. 

A soundPad az iPad tökéletes társa: testre szabottan, diszkréten egészíti ki és fokozza az iPad hangélményét. Ha felhajtjuk a fedelet, akkor az iPad világítása is bekapcsol. A mágneses fedél tökéles illeszkedést biztosít, amikor lecsukjuk, minden funkciót elrejt, ha éppen nem hangszóróként használjuk, akkor is tökéletesen illeszkedik az iPad designjához. 

soundPad nyitott és csukott állapotban - Fotó: Atoll

A vezetéknélküli hangszóró természetesen nem csak az iPadhez, hanem bármely bluetooth kapcsolatra alkalmas okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz is párosítható, sőt különböző színek közül választhatunk ízlésünknek megfelelően. A soundPad újratölthető nagy kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik, amely akár 10 órányi üzemidőt is kibír, hogy bárhová magunkkal vihessük. 

soundPad színek - Fotó: Atoll

 

Egészen elképesztő, hogy mire képes egy több száz éves svájci óramanufaktúra, amikor elhatározza, hogy megalkotja a világ legösszetettebb mechanikus óráját. Az eredmény kívülről is csodás, de a szerkezet belseje az igazán lélegzetelállító.

Takarítanak, beszélgetnek, füvet nyírnak... Az LG Electronics az idei CES-en mutatta be legújabb, valódi áttörést jelentő, intelligens robotokból álló termékpalettáját.

Idén két régi kiállítás új párosításban jelentkezik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Budapest Boat Show a Budapest Motor Fesztivállal együtt várja a látogatókat február 23–26. között.

Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. 

Képes adatbázis ajánló

Fitbit Force Wifis karszalag

Fitbit Force Wifis karszalag

Forrás: 
IF online exhibition