A várva várt szabadság sokszor nehéz döntés elé kényszerít bennünket: szálljunk tengerre, vagy inkább maradjunk a szárazföldön? A Sealander kétéltűvel ez a dilemma kiküszöbölhető, ugyanis egyaránt használhatjuk a szárazföldön és a tengeren…

Összeállításunkban a minőségi, aktív szabadidő eltöltéséhez ajánlunk néhány kreatív kis kütyüt.

Személyre szabott ruháink lehetnek hamarosan a H&M és a Google jóvoltából! A két cég közösen dolgozik egy olyan alkalmazás fejlesztésén, amely felhasználói adataink alapján virtuálisan szabja ránk a tökéletes öltözéket.

A sportos városi életmódhoz illik a szlovén Noordung cég elektromos kerékpárja, melyből mindössze 15 darab került legyártásra.

A PiGemArt ékszerek kezdetben csak igazgyöngyből készültek, de Pálmai Ildikó ma már szinte bármilyen egyedi elképzelést megvalósít, legyen az egy személyre szabott gyöngy, ásvány, vagy kristály kollekció.

A THEFOUR hazai tervezőcsapatának 2017. tavaszi-nyári kollekciójában az általuk megálmodott világ csodái, az utazásaik alatt gyűjtött szuvenírek és szimbólumok nyernek most új értelmet - a kortárs divat és a manuális technikák figyelemreméltó ötvözésével. 

Kivételes gonddal megtervezett terek, magas minőségű anyagok és  szakértelem vezette a Csavarga Rózsa által összefogott tervezőcsapatot, amely közel két éves, páratlanul szép együttműködésnek köszönhetően számos kis csodával lepte meg az igényes megbízókat.

Karizmatikus formák, értékálló anyagok, különleges szerkezetbe zárva: az MB&F Horological Machine N°8 órákat a Can-Am versenyautók inspirálták!

Ötödmagával együtt képviselte hazánkat Piranban, beválogatták az újvidéki építész szalonra, és már nem csak a hazai építész lapok cikkeznek róla: ez az Artkazal panzió, az Artgroup építész csapat különleges munkája – melynek egyedisége abban rejlik, hogy - a szokásokkal ellentétben – az épület falai készültek nádból, nem pedig a teteje…

Yuki Machino különleges megjelenésű időmérőt alkotott, melynek megjelenését a kamera lencséje ihlette. A különleges óra szerkezete is időtálló, akár egy pillanatot megörökítő fénykép.