A várva várt szabadság sokszor nehéz döntés elé kényszerít bennünket: szálljunk tengerre, vagy inkább maradjunk a szárazföldön? A Sealander kétéltűvel ez a dilemma kiküszöbölhető, ugyanis egyaránt használhatjuk a szárazföldön és a tengeren…

Összeállításunkban a minőségi, aktív szabadidő eltöltéséhez ajánlunk néhány kreatív kis kütyüt.

Okos csapat a konyhában: átlátható, komplett rendszerek, digitális, távolról is vezérelhető eszközpark jellemzi a jövő konyháit, melyet akár már ma is – igaz, még kissé borsos áron – megvalósíthatunk. 

Személyre szabott ruháink lehetnek hamarosan a H&M és a Google jóvoltából! A két cég közösen dolgozik egy olyan alkalmazás fejlesztésén, amely felhasználói adataink alapján virtuálisan szabja ránk a tökéletes öltözéket.

Az legnagyobb trendeket és innovációkat felvonultató Heimtextil idei fő témája a „Felfedezések”. Kárpitok, függönyök, falburkolók – különlegesebbnél különlegesebb textíliák sora vonult fel a világ minden tájáról a Messe Frankfurt kereskedelmi vásárterén.

Kerek kijelzőjével, és a Google Android Wear2.0 rendszerével a CES újdonságaként debütál a gyártó első ilyen termékeként beharangozott ZTE Quartz.

Takarítanak, beszélgetnek, füvet nyírnak... Az LG Electronics az idei CES-en mutatta be legújabb, valódi áttörést jelentő, intelligens robotokból álló termékpalettáját.

Rohamtempóban fejlődik a technika. Ma már a legtöbb új televízókészülék full HD felbontással, az egészen hatalmas méretű készülékek pedig már UHD felbontással rendelkeznek. 

Az új Audi Q2 olyan induvidualista, mint maguk a vezetők! A különböző berendezési csomagok, kifejező színek az autó belső terében, az üléskárpit mind kreatív, személyes konfigurációra adnak lehetőséget a gyártó által városi járműként pozícionált, mindennapi vezetésre és kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas modellben.

Az új Absolute design termékcsalád a Whirlpool beépíthető készülékeinek körébe tartozik, tökéletesen illeszkedik a tudatos élet iránti növekvő vágyhoz, a fogyasztás, a fenntarthatóság és a környezetvédelem közötti egyensúlyhoz.