2017. április 25-28. - Zichy Kastély (Főtér 1. 1033)

Nincs elég ülőhely a köztereken? ​Hiányát érzed a köztéri mosdóknak és a biciklidet sem tudod hova lekötni? ​Csinálnál szabadtéri mozit egy óriásplakátból?

A háromszoros Oscar-díjas operatőr, Vittorio Storaro képeiből nyílt kiállítás a művész jelenlétében Budapesten, a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. Megtekinthető:  2017 június 25-ig.

Még két hétig elérhető a Cimbi kampánya az Indiegogo nemzetközi közösségi adománygyűjtő oldalon. Ha tetszenek a táskáik, segítsd a csapatot adománnyal (Cimbi termékért cserébe)!

Két feltörekvő hazai márka termékeiből, PLY DESIGN székeiből és BLUM & WOLF lámpáiból nyílt kiállítás a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában. Megtekinthető: 2017. május 5-ig.

A varázslatos hímestojás című kiállítás a Duna Palotában április 16-ig tekinthető meg.

Az okostelefonos alkalmazással összehangolt Max Motor Dreams nevű kiságy utánozza az autó ringását, hogy a babák otthon is könnyen elaludjanak.

Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Március 30. és április 1. között brutális mennyiségű, makói földben termett, meseszínű tulipánnal árasztják el három napig a Wild Flower Bar-t.

Március 31-én nyílik 11 ország közel 100 tervezőjének munkáiból a 12. madeinhungary + 5. MeeD kiállítás. A régiós cseh, lengyel és szlovák tervezők munkái mellett első ízben lesznek láthatók dán, észt, finn, lett, litván, norvég és svéd alkotók által jegyzett bútorok, lakástextilek, designtárgyak.

Lebegő bonsai fák és buja kertek: március 24-26. között vár a tavasz legszínesebb hétvégéje, a Gardenexpo a Budapest Sportarénában!