Adatvédelem

A design.hu weboldala, az azon megjelenő cikkek, képek, információk szerzői jogi oltalom alatt állnak, a fotók másolása tilos, kizárólag az eredeti forrás engedélyével használhatók vagy sokszorosíthatók.

A CDC Studio Kft., mint a design.hu kiadója a weboldal működtetése során tudomására jutott minden személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (a továbbiakban: adatvédelmi törvény) foglalt előírásoknak megfelelően kezel és tart nyilván. A weboldalon megjelenő partnerek személyes adataik eljuttatásával hozzájárulnak azok nyilvántartásához és kezeléséhez. A weboldalon a hírlevél használatához szükséges regisztráció, amelynek során Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy kiadónk az Ön adatait a fenti adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott és az Ön által engedélyezett adatkezelési célok teljesítése érdekében a vonatkozó jogszabályi követelmények betartásával kezelje. A regisztráció során Ön hozzájárul ahhoz, hogy rendszeres hírlevelet küldjünk megadott email címére, amelyről azonban bármikor leiratkozhat.

A weboldalon megjelenő tartalmak, adatok, írások, képek tájékoztató jelleggel kerülnek közlésre, az azok használatából eredő károkért a kiadó nem vállal felelősséget.

A design.hu weboldalon megjelenő hirdetések és partnerinformációk tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH - 72535/2014