Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

design

High-tech építészet

A huszadik század nyolcvanas éveinek az elején robbant be a High-tech építészet, amely  késői modernizmus egyik irányzata.

Mid-century modern

A “mid-century” szóösszetételt úgy fordíthatnánk le, hogy “század közepi”.

Szocreál – egy nehéz történelmi korszak design világa

A szocreál a szocialista realizmus kifejezésből kialakított mozaikszó, amely mára pejoratív, ironikus felhangot kapott. A parancsra született stílus a diktatúrává keményedő szocialista társadalmak bevált díszlete lett.

Whisky pohár design

Az igazán jó Whisky poharak nem kötnek kompromisszumot a szép, izgalmas megjelenés és a Whisky értékeinek a legoptimálisabb megjelenítése között.

Borcímke design

A jó borcímke a potenciális vásárlók figyelmének felkeltésén túl a borászat, a tájegység, a borász személyiségének, borkészítési filozófiájának érzékeltetése a – rendelkezésre álló tenyérnyi helyen vizuális eszközökkel. 

ZEN design - ázsiai, organikus

A zen stílus a természet és a design metszéspontjában van, ahol organikusan él együtt a minimalizmus az ázsiai design motívumokkal, a természetet is mindig beidézve a vizuális világába.

Tilde Grynnerup - színes üzenetek

Tilde Grynnerup színes egyéniségét leginkább a fa tárgyaiban - faliképek, kisplasztikák - kaphatjuk el, amelyek a vizuális izgatáson kívül üzeneteket is közvetítenek.

Tel Aviv street art

Tel Aviv várost a közel kelet világa, a zsidó kultúra, a Bauhaus és az univerzális "multikulti" határozza meg,- melynek egyik legfontosabb városszerte megjelenő önkifejezése a stret art alkotások.

Art deco stílus

Az art deco - art déco az art décoratif - a francia decoratifs, azaz iparművészet szóból ered, és a 20-30-as években alakult ki főleg Franciaországban, gyors térhódítását elősegítette a technológiai fejlődés és a tömeggyártás.

Trópusi design stílus

A trópusi design stílus aktuális trendjében, sikerében benne van az ember elvágyódása is, a felfedezés öröme, a kalandvágy.