Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MODERN PRESS FLOWER

NDBJ
2021. 03. 02. 06:58:01
MODERN PRESS FLOWER

MODERN PRESS FLOWER - Tricia Pauluccio újraértelmezte a virágok préselését és mindezt művészi szintre emelte. Az alkotásai ma New York népszerű helyszineinek közkedvelt, egyedi dekorációi.

Tricia Paoluccio egy mandulafarmban nőtt fel a kaliforniai Modestóban, ahol gyermekkorában a virágpréselés művészetét tanulta. Miután New York-ba költözött színészi karrierje folytatásaként, Tricia egyedülálló botanikai kollázsokat készített kézzel készített papíron, az eredeti darabokat butikokban és az utcán értékesítette.

préselt virágok szépek
Tricia akkor sem függesztette fel a virágpréselést miután profi színész lett és teljes munkaidőben dolgozott a Broadway-n, a televízióban és a filmekben, hovatovább továbbfejlesztette a tecnhikáját és az alkotásainak a művészeti stílusát.

     

A Tricia-t mára rendkívül népszerű, - a divat és a zeneipar világítótársaságai bízzák meg botanikai tervek készítésével, és különleges művészeti megbízásokat készít az ország számos belsőépítészének.

Triciának megtiszteltetés volt, hogy lehetősége volt egyedi vinyl csomagolást tervezni egy gyönyörű Steinway & Sons nagyzongorához, amelyet a New York-i Chelsea-i Highline Nine-ben mutathattak be az egyik préselt virágmintájával.
Az NVS VISUALS szakértői csomagolóvállalattal együttműködve megtervezték, kinyomtatták és kivitelezték ezt a kivehető, fényes csomagolást ezen a zongorán.

   

   

 Vissza a MAGAZIN oldalra  

Tartalomhoz tartozó címkék: art deco lakberendezés