Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tilde Grynnerup - színes üzenetek

Tilde Grynnerup - színes üzenetek
Tilde Grynnerup színes egyéniségét leginkább a fa tárgyaiban - faliképek, kisplasztikák - kaphatjuk el, amelyek a vizuális izgatáson kívül üzeneteket is közvetítenek.

Tilde Grynnerup számára az alkotás a szabadságot és az önkifejezést jelenti, az alkotásai - a kreatív egyéniségének lenyomatai által - ezt az értéket közvetítik felénk.

A tárgyakkal letisztult anyag, forma és színvilágukból adódóan öröm együtt lenni, akár együtt élni, mert egyidejűleg érint meg minket a természet és a szabadság érzete.

Tilde Grynnerup multidiszciplináris művész, eddig élete során több dologgal foglakozott - dalszerzés, divat, fotózás, film-, de minden bizonnyal a fa plasztikáiban tudja leginkább megvalósítani önmagát.

A fa - mint anyag - számára természetes közeg, mert édesapja révén a családi asztalosműhely közelében nevelkedett, otthonosan mozog a műhelyben. Erről így ír: "Ha fával dolgozom, felváltva dolgozom a vidéki faipari műhelyem és a koppenhágai stúdióm között. A vidéki természet és a város közötti kölcsönhatás tökéletes egyensúlyom."

Vissza a MAGAZIN oldalra

 

Tartalomhoz tartozó címkék: design Építészet lakberendezés