Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Whisky pohár design

Whisky pohár design

Az igazán jó Whisky poharak nem kötnek kompromisszumot a szép, izgalmas megjelenés és a Whisky értékeinek a legoptimálisabb megjelenítése között.

Ahogy George Bernard Shaw mondta: „A Whisky olyan mint a folyékony napfény” ,- a Whisky élvezete a látvánnyal kezdődik, - a pohár elsődleges feladata, hogy megmutassa a Whisky színeit, és konzisztenciáját.

Ezért láthatunk a legtöbb Whisky poháron olyan design elemeket amelyek segítenek a fény játékában, azaz a poharat mozgatva különböző fénytörési helyzetekben láthatjuk a Whiskyt.

A második fontos fázis a Whisky illatának az élvezete, amihez a jó pohár biztosítja a folyadék és a levegő optimális érintkezését, ami elősegíti az illatok felszabadulását, kihangsúlyozva a Whisky belső értékeit.

Izgalmas Whisky pohár design a Tale Design csapat munkája, amely a pohárban megjeleníti a Svájc és Olaszország közötti Alpok egyik legmagasabb hegyét a Matterhorn csúcsot (4478 méter magas):

Hasonlóan a 68ABOVE cég Mount Everest hegységet megjelenítő pohara:

Több Whisky pohár design is alapvető eszközként és design motívumként használja a pohár alján a lehetséges üveg formákat:

Ezt követi a legfontosabb,- a pohár biztosítja a Whisky elfogyasztásának optimális körülményeit. Meg kell különböztetnünk a három fő Whisky fogyasztási „iskolát”: van aki arra esküszik, hogy a Whiskyt tisztán kell inni, vannak akik hígítják (desztillált vízzel, forrásvízzel, szódával) és a legnépesebb a Whiskyt jéggel fogyasztok tábora, ahol a nemes ital mellett a jégkockák is elférjenek (csilingeljenek) és az ital mégse töltse meg teljesen a poharat.

Vissza a MAGAZIN oldalra

Tartalomhoz tartozó címkék: design Whisky