Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

lakberendezés

Mid-century modern

A “mid-century” szóösszetételt úgy fordíthatnánk le, hogy “század közepi”.

Tilde Grynnerup - színes üzenetek

Tilde Grynnerup színes egyéniségét leginkább a fa tárgyaiban - faliképek, kisplasztikák - kaphatjuk el, amelyek a vizuális izgatáson kívül üzeneteket is közvetítenek.

MODERN PRESS FLOWER

MODERN PRESS FLOWER - Tricia Pauluccio újraértelmezte a virágok préselését és mindezt művészi szintre emelte. Az alkotásai ma New York népszerű helyszineinek közkedvelt, egyedi dekorációi.

Art deco stílus

Az art deco - art déco az art décoratif - a francia decoratifs, azaz iparművészet szóból ered, és a 20-30-as években alakult ki főleg Franciaországban, gyors térhódítását elősegítette a technológiai fejlődés és a tömeggyártás.

Trópusi design stílus

A trópusi design stílus aktuális trendjében, sikerében benne van az ember elvágyódása is, a felfedezés öröme, a kalandvágy.

A Bauhaus - eszme és design

A Bauhaus a 20. század első felében jött létre a korszak művészeti irányzatainak és technikai vívmányainak a metszéspontjában, a művészet-ipar, művészet-technika közti szakadékot kívánta áthidalni.

Az indusztriál design stílus

Az indusztriál design gyökere a loft stílus, és a  nyers fa, fém, beton felületek trendjével együtt nyert tere . Múlt század 50- es, 60- as éveiben indult útjára főként New York ipari negyedéből, ahol festőművészek, szobrászok kedvező áron jutottak hatalmas belterületű, elhagyott gyárépületek csarnokaihoz, hogy kellő tér álljon rendelkezésre alkotó műhelyeiknek.