Személyre szabott enteriőr, logikus térszervezés, kortárs műalkotások a falakon: A Minusplus építésziroda egy univerzálisan használható, nagyvonalú lakást valósított meg a gyönyörű, neogótikus fővárosi épületben.

A Swatt Miers Architects csapat közreműködésével, épült ez a mesés családi rezidencia, melynek érdekességét főként az méreteiben és eredei, völgyre néző tájolásában vélhetjük felfedezni…

A Wrzeszczai Mariusz építészetiroda által tervezett, tágas, családi rezidencia Lengyelországban, Ponzanban található. Legszembetűnőbb ékessége a természetes, modern faburkolás és a fények különleges játéka. 

 

Lenyűgöző pesti panoráma, energiával teli, tágas terek a Margeza Design Studiotól,  mely a hazai származású, Belgiumban élő házaspár figyelemreméltó ízlését hirdeti.

A Carney Logan Burke Építészcsapat fejezte be ezt a pajta stílusban épült panziót, mely – ellentétben a közhiedelemmel – nem egy meglévő struktúra felújításaként, hanem mint egy újonnan épülő, hagyományos lakóház látott napvilágot. 

Nagyvonalú tervezés, aprólékosan kidolgozott, tökéletes részletek egyaránt tükröződnek a budapesti, 130 négyzetméteres enteriőrön, melynek professzionális megoldásai Szenecsár Anita építész kreativitását dicsérik.

A hna design studio tervei alapján született újjá az a különleges adottságú kétszintes tetőtéri lakás, ahol a high-tech megoldásokban bővelkedő berendezés tökéletesen passzol a már meglévő szerkezeti elemekhez.

Antonio Citterio, az olasz szárépítész tervező funkcionális stílusban álmodta meg a nagycsaládos üzletember hétvégi luxusvilláját, mely úszó hajók vitorlájaként emelkedik a vad homokdűnék között, meghatározva a szélirányt...

A mai, kortárs építészet szinte megköveteli a minél tágasabb kilátást. Nem ritkák a faltól plafonig érő üvegfalak sem, melyekkel szinte behozzuk otthonunkba a külvilágot. Ám egy ekkora méretnél, már számos technológiai és szerkezeti igénynek is teljesülnie kell - a letisztult dizájn mellett.

A MARVIN  legújabb fejlesztésű Malton Bathycape névre hallgató búvárórája egy forradalmian új merülési időállító készüléket is tartalmaz, miközben a 160. évfordulójára méltán stílusos modelleket dobott piacra a svájci gyártó.